Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde van Baby Spring Mix

Eiwitten

 1. De gemiddelde Amerikaan consumeert elk jaar ongeveer 30 pond sla, volgens Hidden Valley alleen na aardappelen in de Amerikaanse groentewinst. Desondanks falen de meeste Amerikanen dagelijks nog minstens vijf porties fruit en groenten in te nemen, zoals aanbevolen door de American Cancer Society. Voorgewassen, smaakvol en klaar voor gebruik, rechtstreeks uit de verpakking, sla-babymixen op sla bieden een eenvoudige manier om groenten toe te voegen aan bijna elke maaltijd.

Basics

 1. MyPlate. Deze portiegrootte babyveermix heeft ook 70 milligram natrium en nul milligram cholesterol. De voedingsprofielen van baby-lentemixen kunnen enigszins verschillen tussen merken vanwege variaties in het groen in elke specifieke mix.

Vitaminen

 1. Een portie van 2 kopjes gemengde babygroenen van Earthbound Farm levert 120 procent van de dagelijkse waarde of DV van vitamine A en 50 procent van de DV van vitamine C, gebaseerd op een 2.000- calorie dieet. Een vergelijkbare portie Dole-lentemix biedt 107 procent van de DV van vitamine A en 11 procent van de DV van vitamine C. Hetzelfde deel van de Fresh Express-lentemix heeft 53 procent van de DV van vitamine A en 17 procent van de DV van vitamine C.

Mineralen

 1. Earthbound Farm gemengde babygroenten bevatten 20 procent van de DV van ijzer en 6 procent van de DV van calcium per portie van 2 kopjes. Dezelfde hoeveelheid Dole springmix biedt 5 procent van de DV van ijzer en 5 procent van de DV van calcium. Een portie Fresh-Spring-mix van 2 kopjes levert 6 procent van de DV van calcium en 4 procent van de DV van ijzer.

Serveersuggestie

 1. Besprenkel baby-lentemix met een vetrijke slasaus met hart-gezonde canola-olie of extra vergine olijfolie voor optimale opname van voedingsstoffen. Slasausen op basis van olie stellen uw lichaam in staat grotere hoeveelheden gezonde voedingsstoffen zoals vitamine A te absorberen, terwijl vetvrije en vetarme dressings de opname van voedingsstoffen aanzienlijk verminderen, zoals gemeld in het augustusnummer van het "The American Journal of Clinical Nutrition. " Beperk je portiegrootte tot 2 eetlepels als je vet en calorieën in de gaten houdt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407