Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde voor bladerdeeg

Iron

 1. Bladerdeeg is een onderscheidend type deeg met lagen van met boter bedekt deeg opgerold en over elkaar gevouwen. Bladerdeeg wordt zo genoemd omdat ze opgeblazen worden wanneer ze gebakken worden. Ze zijn niet ideaal voor optimale gezondheid of gewichtsverlies diëten, omdat ze veel calorieën en vet bevatten.

Calorieën

 1. Bladerdeeg is een calorierijk voedsel, als 1 oz. daarvan bevat 158 ​​calorieën. Die hoeveelheid is ongeveer 8 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2000 calorieën en is meer dan wat andere gebakken producten bieden; een 1 oz. portie tarwebrood bevat 55 calorieën.

Fat

 1. Bladerdeeg bevat veel vet. Elke 1 oz. portie bladerdeeg bevat 11 g totaal vet. Hiervan is slechts 2 g afkomstig van verzadigd vet, wat uw risico op hoog cholesterol kan verhogen. De American Heart Association beveelt aan de dagelijkse inname van verzadigd vet te beperken tot minder dan 16 g, omdat een hoog cholesterolgehalte het risico op hartaandoeningen kan verhogen.

Koolhydraten

 1. Net als bij andere soorten gebak, is bladerdeeg rijk aan koolhydraten. Elke 1 oz. portie bevat 13 g koolhydraten, die de primaire energiebron van je lichaam zijn. Helaas bevat geen van de koolhydraten in bladerdeeg vezels, die de verzadiging bevorderen, de bloedsuikerspiegel reguleren en de spijsvertering beschermen.

Protein

 1. Bladerdeeg is geen goede bron van eiwitten. Elke 1 oz. portie van dit deeg bevat slechts 2 g van deze voedingsstof, wat 1/4 is van wat een kopje melk bevat. Eiwit voorziet je lichaam van aminozuren, de bouwstenen van cellen en weefsels.

Vitaminen en mineralen

 1. Bladerdeeg is geen goede bron van vitamines en mineralen. Elke 1 oz. portie bevat 4 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer, maar bladerdeeg is geen goede bron van andere dergelijke voedingsstoffen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407