Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarden van varkensworstkoppelingen

Vitaminen en mineralen

 1. Varkensworst links zijn een soort worst gemaakt van gemalen varkensvlees, kruiden en specerijen. Terwijl veel worstverbindingen varkensvlees en rundvlees combineren, gebruikt de meeste varkensvleesworst alleen varkensvlees. Het wordt meestal gevormd in een omhulsel, gekookt en vervolgens gegeten als ontbijtvoer of in kleine stukjes gehakt en geserveerd als een voorgerecht op feestjes. Varkensworst links bieden bepaalde voedingsstoffen, maar ze bevatten ook veel vet en calorieën.

Calorieën

 1. Volgens CalorieKing.com is een varkensworstkoppeling ongeveer 4 centimeter lang en weegt hij 2,4 oz. gemiddeld. De voedingsdatabase-website Calorie King legt uit dat er 265 calorieën in elke varkensworstkoppeling zitten. De calorieën kunnen echt oplopen omdat veel mensen twee of drie worsten tegelijk eten. Het eten van te veel calorieën kan bijdragen aan gewichtstoename, dus iedereen die naar hun gewicht kijkt, wil misschien zijn portiegroottes beperken met varkensworstkoppelingen.

Fat

 1. Calorie King zegt dat een varkensworstkoppeling ongeveer 21,6 g totaal vet en 7,7 g verzadigd vet bevat. De American Heart Association beveelt aan om het totale vetgehalte te beperken tot 25 tot 35 procent van de dagelijkse calorie-inname en het beperken van verzadigd vet tot minder dan 7 procent van de dagelijkse calorieën. Dit komt omdat verzadigd vet, dat vooral voorkomt in vlees en zuivelproducten, cholesterol in de voeding kan verhogen, bloedvaten kan verstoppen en kan leiden tot hartaandoeningen.

Protein

 1. Een van de voedingsvoordelen van varkensworstverbindingen is dat ze veel eiwitten in de voeding bevatten. Calorie King zegt dat een varkensworstkoppeling 15,1 g eiwit bevat, die het lichaam nodig heeft om spiermassa te behouden, energie te geven en de productie van gezonde hormonen mogelijk te maken.

Koolhydraten

 1. Vlees bevat van nature geen koolhydraten, afkomstig van planten, geen dieren. CalorieKing.com zegt dat een varkensworstkoppeling 1,4 g koolhydraten bevat. Deze koolhydraten zijn waarschijnlijk afkomstig van de specerijen en smaakstoffen evenals alle conserveermiddelen die worden gebruikt bij de verwerking van varkensworstverbindingen.

Kalium

 1. Een varkensworstlink bevat 228,5 mg kalium, volgens CalorieKing.com. Kalium is een mineraal dat helpt de bloeddruk en waterbalans in het lichaam te reguleren. Het zorgt ook voor gladde spiercontractie en een regelmatige spijsverteringsfunctie. Het University of Maryland Medical Center beveelt aan dat volwassenen dagelijks 2000 mg kalium uit voedsel of voedingssupplementen halen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407