Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarden voor Fiber One Bars

Cacaonibs in recepten

 1. Fibre One-repen, geproduceerd door graanfabrikant General Mills, dragen bij aan een uitgebalanceerd dieet met veel voedingsvezels. Voldoende inname van vezels is in verband gebracht met een gezond spijsverteringsstelsel, evenals een lager cholesterol- en hartkwaal, merkt MayoClinic.com op. Volgens General Mills leveren taaie granolirepen van Fiber One 35 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde voor vezels.

Allergieoverwegingen

 1. Ingrediënten in Fibre One-repen kunnen witlofwortelextract, havermout, karamelsmaak, magere melk, dextrose, zout, sojalecithine, knapperige rijst, rijstmeel, suiker, gerstvlokken, honing en plantaardige olie. Mensen met allergieën moeten er rekening mee houden dat Fiber One-repen ingrediënten voor melk, soja, tarwe, pinda, zonnebloem en amandel bevatten.

Calorieën

 1. De verschillende soorten Fiber One taaie repen bevatten verschillende hoeveelheden calorieën. De haver en aardbei met amandelen, chocolademokka en haver en chocoladevariëteiten bevatten elk 140 calorieën, waarvan 35 van die calorieën uit vet komen. Eén 40g Fibre One haver en karamel taaie mueslireep bevat 140 calorieën, waarvan 30 van die calorieën uit vet. Aan de bovenkant van de schaal is het type haver en pindakaas, dat weegt met 150 calorieën, waarvan 40 uit vet. Aan de onderkant van de reguliere taaie repen bevindt zich de haver- en appelstreuselreep, die 130 calorieën bevat, waarvan 20 uit vet.

Dieetvoordelen

 1. Een Fibre One-reep levert 35 procent of 9 gram van de door de VS aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsvezels. Met ongeveer 30 g levert het totale koolhydraatgehalte van de repen ongeveer 10 procent van de dagelijkse waarde voor koolhydraten. Elke reep heeft 2 gram eiwit en geen meetbare cholesterol.

 2. Het natriumgehalte varieert op basis van de samenstelling van de reep. Chocolademokka en de soorten haver en aardbei bevatten 90 mg natrium, terwijl de soort haver en chocolade 95 mg heeft. Zowel de haver en karamel als de haver en pindakaasvariëteiten bevatten 105 mg natrium, en de smaak van haver en appel streusel heeft 120 mg.

Vet- en suikergehalte

 1. Het vetgehalte in Fibre One-repen varieert ook afhankelijk van het type. De haver- en appelstreuselreep heeft het laagste vetgehalte, met 2 g per reep. Het volgende is de haver- en aardbeivariëteit, met 3 g, gevolgd door haver en karamel met 3,5 g. In het midden bevinden zich de chocolademokka en de haver en chocoladesmaken, elk met 4 g vet. De smaak van haver en pindakaas heeft het meeste vet, met 4,5 g per reep.

 2. Het suikergehalte varieert ook. De haver en karamel, haver en pindakaas, en haver en aardbei hebben elk 9 g suiker, terwijl de haver en chocolade en de chocolademokka-smaken 10 g hebben, en de haver en appel streusel variëteit heeft 11 g suiker.

Vitaminen en mineralen

 1. Fibre One-repen zijn geen uitstekende bronnen van vitamines en mineralen. Alle rassen bevatten 10 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde van calcium. Alleen de haver en aardbei, haver en pindakaas, en haver en chocoladesoorten bevatten andere belangrijke voedingsstoffen. Die drie soorten leveren elk 2 procent van de dagelijkse waarde voor ijzer, waarbij de haver en pindakaas ook 2 procent van vitamine A leveren.

Bars met verminderde calorieën

 1. Fiber One heeft ook twee smaken van een lichtere reep van 90 calorieën, verkrijgbaar in chocolade en chocolade pindakaas. Twintig van de 90 calorieën van de reep komen uit vet. Samen met 95 mg natrium bevatten deze repen 2 g vet, 1 g verzadigd vet, 17 g koolhydraten en 5 g suiker. De caloriearme repen leveren 1 gram eiwit en 4 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde van vitamine A en C.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407