Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van Avocado voor vrouwen

Vitamine A

 1. Avocado is een gezond voedingsmiddel voor vrouwen wanneer het met mate wordt gegeten. Deze vrucht zit vol vitamines en heilzaam vet dat je algehele gezondheid verbetert. Avocado is eenvoudig toe te voegen aan salades en sandwiches of te gebruiken als spread op toast in plaats van boter. Praat met uw arts over de gezondheidsvoordelen van avocado's voordat u uw dieet wijzigt.

Vitamine B6 Brain Power

 1. Avocado's bevatten vitamine B6, een belangrijke vitamine voor vrouwen. Het is het veiligst om deze vitamine via je dieet te krijgen, omdat supplementen in een te hoge dosis giftig zijn. Regelmatig eten van voedsel met B6 is belangrijk. Een gebrek aan deze vitamine leidt vaak tot het ontwikkelen van bloedarmoede. Deze vitamine zorgt er ook voor dat de hersenen optimaal blijven functioneren, merkt Portland State University Women's Resource Center op.

Calcium en vitamines

 1. Een avocado uit Californië heeft 2 milligram vitamine E, 9 milligram vitamine C en 13 milligram calcium, merkt de Newone University Langone Medical Canter op. Het calcium in avocado's helpt vrouwen sterke botten te behouden. Het eten van deze vrucht is een gemakkelijke manier om een ​​breed scala aan vitamines en mineralen aan je dieet toe te voegen.

Magnesium verhoogt de immuniteit

 1. Avocado eten helpt ook om magnesium in je lichaam aan te vullen. Een half kopje Californische avocado heeft 35 milligram magnesium. Dit mineraal helpt vrouwen een robuust immuunsysteem te behouden. Magnesium helpt je ook om je botten sterk te houden, merkt het Bureau voor voedingssupplementen van de National Institutes of Health op.

Kalium voor spierkracht

 1. Avocado's zorgen voor een sterke hoeveelheid kalium in uw dieet. Een typische avocado uit Californië heeft 507 milligram kalium. Kalium helpt je spieren optimaal te presteren, merkt het Newone University Langone Medical Center op. Zo helpt de gezonde avocado vrouwen het vermogen te behouden om deel te nemen aan lichaamsbeweging en dagelijkse activiteiten.

Vermindert ontsteking

 1. Avocado's bevatten gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten. Dit type vet helpt ontstekingen in je lichaam te beperken, merkt de Harvard School of Public Health op. Het werkt ook om een ​​regelmatig ritme voor uw hart te behouden en uw cholesterolgehalte te verlagen. Het eten van een salade met plakjes avocado is een gezondere dineroptie dan rood vlees.

Een vrucht met vezels

 1. Een avocado eten om vezels aan uw dieet toe te voegen, helpt uw ​​lichaam regelmatige stoelgang te behouden. De vezel in avocado's stelt het lichaam ook in staat effectief suikers te gebruiken. Elke avocado heeft 7 gram vezels, merkt New York University Langone Medical Center op.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407