Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van bevroren yoghurt: een dessert met weinig calorieën

Voordelen van bevroren yoghurt: een dessert met weinig calorieën

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 5 juli 2018

 2. Yoghurt is in veel delen van de wereld een populaire traktatie en kan verrassende gezondheidsvoordelen hebben. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Frozen Yogurt?

 1. Bevroren yoghurt, zoals de naam al aangeeft, is een bevroren dessertproduct gemaakt door conventionele yoghurt te bevriezen en af ​​en toe andere zuivelproducten toe te voegen voor smaak en consistentie. Dit wordt vaak gezien als een gezondere optie voor ijs, gezien de extra gezondheidsvoordelen die kunnen worden verkregen door het eten van yoghurt. Sommige bevroren yoghurt bevat levende bacterieculturen, vergelijkbaar met gewone yoghurt. Dit product bestaat meestal uit melkvet, bacteriecultuur, zoetstoffen, vaste melk en kunstmatige smaakstoffen of additieven. Bevroren Griekse yoghurt is een andere populaire variëteit, die een nog gezondere optie voor uw zoetekauw kan bieden.

Nutrition

 1. Wat voeding betreft, is bevroren yoghurt veel beter voor u dan ijs, omdat het dezelfde hoeveelheid eiwit en meer koolhydraten biedt, maar minder calorieën en minder vet. Een kopje van deze yoghurt bevat ongeveer 220 calorieën, 5 gram eiwit en 38 gram koolhydraten. Hoewel ijs veel hogere niveaus van vet bevat, heeft deze variëteit aan yoghurt slechts 6 gram totaal vet, waarvan vier verzadigd vet.

Voordelen

 1. De belangrijkste gezondheidsvoordelen van bevroren yoghurt die goede bacteriën bevat, zijn onder andere het vermogen om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, te helpen bij inspanningen voor gewichtsverlies en de opname van voedingsstoffen.

Frozen Yogurt vs Yogurt

  Gebruikt

  1. Bevroren yoghurt wordt meestal gezien als een koude traktatie en als een gezondere vervanging voor ijs, maar het kan ook op verschillende andere manieren worden gebruikt. Sommige mensen mengen deze traktatie graag in hun smoothies of gezondheidsshakes, omdat het een pittige beet kan geven, vooral wanneer het wordt toegevoegd aan recepten op basis van bessen.

  2. Het is echter belangrijk om bevroren yoghurt met mate te consumeren, omdat het relatief veel calorieën en suiker bevat.

  3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

  4. Bevroren yoghurt wordt meestal gezien als een koude traktatie en als een gezondere vervanging voor ijs, maar het kan ook op verschillende andere manieren worden gebruikt. Sommige mensen mengen deze traktatie graag in hun smoothies of gezondheidsshakes, omdat het een pittige beet kan geven, vooral wanneer het wordt toegevoegd aan recepten op basis van bessen.

  5. Het is echter belangrijk om bevroren yoghurt met mate te consumeren, omdat het relatief veel calorieën en suiker bevat.

  6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407