Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van cottage cheese

Opslaan

 1. Als u aan cottage cheese denkt als een saai en saai dieetvoer, wilt u het misschien nog een kans geven omdat het niet alleen goed voor u is, maar het werkt ook echt goed in smaakvol en voedzame maaltijden. Elke kop magere kwark bevat 163 calorieën om uw actieve levensstijl te voeden en voegt ook voedingswaarde aan uw dieet toe. Neem kwark op in uw maaltijden om de vele gezondheidsvoordelen van de voedingsstoffen te benutten.

Complete proteïne

 1. Kwark zit boordevol eiwitten. Elke kop geeft je 28 gram eiwit, of ongeveer 47 procent van de dagelijks aanbevolen eiwitinname voor de gemiddelde persoon van 150 pond, volgens de richtlijnen voor eiwitinname die zijn gepubliceerd door de Iowa State University Extension. Net als andere dierlijke eiwitten bevat kwark alle aminozuren die je nodig hebt, waardoor het een bron van complete eiwitten is. Je lichaam splitst dit eiwit op in zijn afzonderlijke aminozuren en assembleert die aminozuren vervolgens opnieuw in nieuwe eiwitten die nodig zijn om gezond weefsel te behouden.

Calcium en fosfor

 1. Cottage cheese komt de gezondheid van uw botten ten goede door uw fosfor- en calciuminname te verhogen. Beide mineralen vormen hydroxyapatiet - het mineraal dat verantwoordelijk is voor de botdichtheid. Calcium speelt ook een rol in de hart- en spierfunctie, terwijl fosfor de structuur van uw DNA helpt vormen. Een kopje cottage cheese bevat 303 milligram fosfor en 138 milligram calcium. Dit maakt 43 procent van je aanbevolen dagelijkse fosforinname uit, en 14 procent van het calcium dat je dagelijks nodig hebt, volgens het Institute of Medicine.

Riboflavine en vitamine B-12

 1. Kwark biedt ook gezondheidsvoordelen vanwege het vitaminegehalte en dient als een bijzonder rijke bron van riboflavine - ook vitamine B2 genoemd - en vitamine B12. Riboflavine activeert enzymen in uw cellen; Met deze enzymactivering kunt u voedsel omzetten in bruikbare energie. Vitamine B-12 ondersteunt de hersenfunctie en helpt bij de productie van rode bloedcellen. Elke portie cottage cup van 1 kop bevat 0,4 milligram riboflavine - 36 procent van de aanbevolen dagelijkse inname voor vrouwen en 31 procent voor mannen - evenals 1,4 microgram vitamine B-12 of 58 procent van uw dagelijkse aanbevolen inname .

Overwegingen en bedieningstips

 1. Gebruik kwark als een gezond alternatief voor zure room op uw gebakken aardappelen en zoete aardappelen - voeg het gewoon toe aan uw aardappel en magnetron tot het warm is, zodat de kaas begint te smelten. Voeg een lepel cottage cheese toe aan volkoren pasta en tomatensaus om romigheid en voedingswaarde toe te voegen, of gebruik cottage cheese in plaats van mayo in je boterhammen met ei of tonijn.

 2. Kies waar mogelijk voor natriumarme kaas. De volledig natriumversie bevat 918 milligram natrium per kopje - net voor tweederde van de maximale dagelijkse natriuminname van 1500 milligram die de American Heart Association aanbeveelt. Het kiezen van natriumarme variëteiten kan u helpen binnen deze limiet te blijven.

 3. Gebruik cottage cheese als een gezond alternatief voor zure room op uw gebakken aardappelen en zoete aardappelen - voeg het gewoon toe aan uw aardappel en magnetron tot het warm is, zodat de kaas begint te smelten. Voeg een lepel cottage cheese toe aan volkoren pasta en tomatensaus om romigheid en voedingswaarde toe te voegen, of gebruik cottage cheese in plaats van mayo in je boterhammen met ei of tonijn.

 4. Kies waar mogelijk voor natriumarme kaas. De volledig natriumversie bevat 918 milligram natrium per kopje - net voor tweederde van de maximale dagelijkse natriuminname van 1500 milligram die de American Heart Association aanbeveelt. Het kiezen van natriumarme variëteiten kan u helpen binnen deze limiet te blijven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407