Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van de Prickly Pear-gezondheid

Kaas

 1. Stekelige peren zijn de vruchten van de vijgcactus. Deze smakelijke, ovale vruchten spruiten uit de toppen van stekelige cactusbladeren en variëren in kleur van geelgroen tot dieprood of paars. Stekelige peren zijn niet alleen een voedingsbestanddeel, maar ook een medicinale behandeling voor zwelling en reuma bij veel inheemse volkeren in de zuidwestelijke Verenigde Staten en Mexico. Of ze nu rauw of gedroogd worden gegeten, deze stekelige kleine vruchten bieden je lichaam verschillende gezondheidsvoordelen.

Voedingsvezels

 1. Voedingsvezels zijn een vorm van koolhydraten die voorkomt in planten, zoals fruit, groenten en granen, die mensen niet kunnen verteren. Vezel draagt ​​bij aan de gezondheid van het spijsverteringsstelsel en helpt constipatie te voorkomen. Voedingsvezels zijn ook gekoppeld aan een lager cholesterolgehalte, verminderd risico op hartaandoeningen en beroertes en verbeterde glucosetolerantie. Stekelige peren zitten boordevol vezels. Een portie van 1 kopje bevat 5,4 gram vezels, wat 22 procent is van de dagelijkse waarde die is ingesteld door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Ondersteunt lichaamsfuncties

 1. Stekelige peren zijn een rijke bron van de mineralen magnesium en kalium. Beide mineralen spelen een belangrijke rol bij het activeren van enzymen die de functies van uw lichaam reguleren. Ze dragen bij aan het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten om energie te produceren. Ze helpen bij het reguleren van uw hartslag en zorgen voor een goede zenuw- en spierfunctie. Ze dragen ook bij aan de ontwikkeling van het DNA en RNA van uw lichaam. Een portie verse stekelige peer van 1 kop bevat 127 milligram magnesium, wat ongeveer 32 procent van de DV is, en 328 milligram kalium, dat is gewoon verlegen van 10 procent van de DV.

Botten en tanden versterken

 1. Calcium is niet alleen cruciaal voor de ontwikkeling, maar ook voor het voortdurende onderhoud van botten en tanden. Dit mineraal helpt ook om osteoporose te voorkomen. Ongeveer 99 procent van het calcium in uw lichaam bevindt zich in uw botten en tanden. Het eten van een portie verse stekelige peer van 1 kop geeft je lichaam 83 milligram calcium, of ongeveer 8 procent van de DV ingesteld door de FDA.

Gewichtsbeheer

 1. Het beperken van calorieën en verzadigde vetten is een belangrijk onderdeel van elk plan voor gewichtsverlies of gewichtsbeheersing. Een portie verse stekelige peer van 1 kop bevat slechts 61 calorieën en 0,76 gram totaal vet, inclusief 0,1 gram verzadigd vet. Het biedt ook 1,09 gram eiwit en 14,26 gram koolhydraten. Dieetvriendelijke stekelige peren zijn een goede keuze voor mensen die hun gewicht in de gaten houden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407