Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van een gezichtsbehandeling in de winter: tips, peelings en meer

Zet u schrap, de winter komt eraan

 1. De winter is een beetje een beest voor onze huid. Terwijl we naar ons werk trekken of sneeuw van het trottoir scheppen, kunnen de koude lucht en de harde wind onze gezichten rauw en rood laten aanvoelen. Voeg de stress van de vakantie toe, samen met temperatuurveranderingen van binnen naar buiten, en het is eigenlijk een recept voor onze huid om te protesteren.

 2. Dus als je altijd al een gezichtsbehandeling wilde krijgen, is de winter de beste tijd om ze te proberen. Ultraviolette (UV) stralen kunnen in de winter lager zijn (afhankelijk van waar u woont), wat geweldig is. Sommige ingrediënten, zoals gezichtszuren, kunnen de lichtgevoeligheid en pigmentatie verhogen bij blootstelling aan de zon.

 3. Maandelijkse wintergezichten zijn ook een geweldige "trakteer uzelf" -ervaring om te helpen:

 4. Zorg voor de juiste gezichtsbehandeling en uw huid wordt zo verjongd en stralend alsof het zomer is. Laten we eens kijken naar de componenten in een gezichtsbehandeling die uw winterhuid helpen.

Teint

 1. Onze huidcellen neigen ertoe om in de winter langzamer te draaien. Een lichte scrubbehandeling kan de grijze winterhuid nieuw leven inblazen en verkleuring of pigmentvlekken helpen egaliseren.

 2. Wintertijd is ook de perfecte tijd om een ​​zachte peeling te proberen, waarbij u indien mogelijk uit de zon moet blijven. Geen biggie als het koud en donker is! Kruip gewoon op met warme chocolademelk en blijf in plaats daarvan binnen. Een peeling kan wonderen doen om je teint op te helderen en je te helpen je verfrist te voelen.

 3. Pro-tip: probeer een lichte glycolachtige schil voor verjonging of een salicylische schil als u gevoelig bent voor acne.

Fles

 1. Gewoonlijk verdampt water bij koude temperaturen uit uw huid, waardoor het soms droog en schilferig wordt. Dit kan zelfs gebeuren met een solide hydraterende routine thuis thuis.

 2. Een hydraterend masker in een gezichtsbehandeling van medische kwaliteit kan roodheid geassocieerd met geïrriteerde, droge winterhuid verminderen (en zelfs de huid mollig maken om fijne lijntjes te verwijderen en glad te maken). Een hydrator met geconcentreerd hyaluronzuur helpt je huid op water te blijven hangen, de huid te verstevigen en rimpels te verminderen.

 3. Pro-tip: gebruik cult-favoriet ingrediënt hyaluronzuur om uw huid de hele winter mollig te houden.

Zomergloed

 1. Naast een fantastische instantgloed, verzegelen veel gezichtsbehandelingen in een laag vitamines en antioxidanten die uw huid tegen de elementen beschermen. Antioxidantmengsels kunnen helpen de schade door vrije radicalen die we oplopen bij blootstelling aan de zon en vervuiling om te keren.

 2. Veel antioxidanten helpen ook om ontstekingen te verminderen, de celcirculatie te verbeteren en de groei van nieuwe huidcellen te stimuleren.

 3. Pro-tip: zorg voor een serum of olie boordevol antioxidanten om de belangrijke, actieve ingrediënten te verzegelen.

Zijn ze?

 1. Een serum met groeifactoren kan de tekenen van leeftijd helpen verminderen door de collageenproductie te stimuleren, de huidtint en textuur te verbeteren. Natuurlijke stoffen die door ons lichaam worden gemaakt, ook wel groeifactoren genoemd, helpen huidcellen te verjongen - herstel van schade en toenemende stevigheid en elasticiteit.

 2. Vraag je gezichtsarts of ze serums met antioxidanten en groeifactoren bevatten die worden ingesloten door een kalmerende en beschermende hydrator.

 3. Pro-tip: zorg ervoor dat u uw gezichtsarts vertelt welke producten u gebruikt! Ze kunnen hun producten aanpassen aan uw huid.

Houd er rekening mee

 1. We hopen dat u ook gebruikmaakt van een massage terwijl u een gezichtsbehandeling krijgt. Je verdient de zelfzorg! Als je geen tijd of geld hebt voor een gezichtsafspraak, bekijk dan onze gids voor het doen van chemische peelingen thuis of probeer de keuzes van onze redacteur voor thuismaskers die werken.

 2. Vergeet niet: zelfs als de zon niet 'schijnt', vergeet dan niet om zonnebrandcrème te gebruiken om schade te voorkomen. UV-stralen komen nog steeds door wolken. Ze kunnen zelfs sterker zijn als de wolken reflecterend zijn. Blijf de vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème gebruiken, zelfs in de winter, en je huid en toekomst zullen je dankbaar zijn!

 3. Dr. Morgan Rabach is een door de raad gecertificeerde dermatoloog met een privépraktijk en een klinische instructeur op de afdeling dermatologie van het Mount Sinai Hospital. Ze studeerde af aan de Brown University en behaalde haar medische graad aan de New York University School of Medicine. Volg haar praktijk op Instagram.

 4. We hopen dat u ook gebruikmaakt van een massage terwijl u een gezichtsbehandeling krijgt. Je verdient de zelfzorg! Als je geen tijd of geld hebt voor een gezichtsafspraak, bekijk dan onze gids voor het doen van chemische peelingen thuis of probeer de keuzes van onze redacteur voor thuismaskers die werken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407