Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van een Hot Apple Cider Vinegar Drink

Temperatuuroverwegingen

 1. Hippocrates, soms de 'vader van de geneeskunde' genoemd, heeft in 400 v.Chr. Appelazijn als antibioticum gebruikt. Zijn populariteit als huismiddeltje is toegenomen sinds de publicatie van "Folk Medicine" door de Vermont-arts D.C. Jarvis, hoewel er weinig wetenschappelijk bewijs is van de werkelijke waarde ervan. Je kunt de azijn kopen in natuurvoedingswinkels, niet gepasteuriseerd en zonder filter, onderscheiden van andere azijn door het ingrediënt "moeder van azijn". Dit bruine azijnzuursediment sluimert op de bodem van de fles echte appelazijn en sommigen suggereren dat het anti-schimmel- en antibiotische eigenschappen heeft. Hoewel de meeste recepten voor ciderazijn niet aangeven of het warm drinken extra voordelen biedt, verbetert de smaak zeker met de toevoeging van een beetje honing en heet water.

Diabetes

 1. Volgens het "Pakistan Journal of Biological Sciences" wijst het effect van deze azijn op ratten op mogelijk gebruik bij de behandeling van complicaties bij diabetes. Diabetes Care meldt dat het gebruik van azijn de insulinegevoeligheid na de maaltijd aanzienlijk kan verbeteren, vooral als u diabetes type 2 heeft. Kleine studies hebben aangetoond dat de bloedsuikerspiegel de volgende ochtend met 4 procent daalde bij het innemen van appelazijn 's nachts. Er is geen medische suggestie dat het gebruik van azijn elke andere vorm van behandeling zou moeten vervangen.

Cholesterol

 1. Velen drinken appelazijn vóór of tijdens de maaltijd, in pogingen om hun cholesterol te verlagen, of drinken het gedurende de dag in water met zoetstof, hetzij warm of koud. De theorie hierachter, hoewel medisch onbewezen, houdt in dat de aminozuren in azijn een neutraliserende werking op cholesterol hebben.

Gewichtsverlies

 1. In een studie uitgevoerd door de Universiteit van Lund in Zweden, gerapporteerd in het "European Journal of Clinical Nutrition" in 2005, suggereert dat het nemen van azijn het effect kan hebben dat je je vol voelt, waardoor het helpt om overeten verminderen. Dit heeft de publieke steun voor azijn vergroot als hulpmiddel bij het afvallen, hoewel de Apple Cider Vinegar Benefits-website eerlijk toegeeft dat niemand weet waarom zo'n voordeel van het afvallen plaatsvindt.

Andere voordelen

 1. Volgens HomeRemediesweb.com kan het drinken van appelazijn, of je het nu warm krijgt, diarree en constipatie verbeteren, een slechte adem verslaan, het uithoudingsvermogen vergroten en de spijsvertering verbeteren. Sommigen geloven dat de aminozuren in de azijn het lichaam helpen voedingsstoffen op te nemen, met name het calcium in groene bladgroenten, en het drinken van hete appelazijn kan helpen bij het voorkomen, maar niet het genezen, van kankers.

 2. Er is geen bewijs dat het drinken van een warme appelazijn drank contra-indicaties voor de gezondheid heeft, dus zijn populariteit als algemene gezondheidsdrank blijft bestaan, ondanks het ontbreken van definitief bewijs voor de gezondheidsvoordelen. Raadpleeg uw arts voordat u appelazijn gebruikt om een ​​aandoening te behandelen.

 3. Volgens HomeRemediesweb.com kan het drinken van appelazijn, of je het nu warm krijgt, diarree en constipatie verbeteren, een slechte adem verslaan, het uithoudingsvermogen vergroten en de spijsvertering verbeteren. Sommigen geloven dat de aminozuren in de azijn het lichaam helpen voedingsstoffen op te nemen, met name het calcium in groene bladgroenten, en het drinken van hete appelazijn kan helpen bij het voorkomen, maar niet het genezen, van kankers.

 4. Er is geen bewijs dat het drinken van een warme appelazijn drank contra-indicaties voor de gezondheid heeft, dus zijn populariteit als algemene gezondheidsdrank blijft bestaan, ondanks het ontbreken van definitief bewijs voor de gezondheidsvoordelen. Raadpleeg uw arts voordat u appelazijn gebruikt om een ​​aandoening te behandelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407