Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van het slaan van een bokszak of zandzak

PB J's American Heritage

 1. Om een ​​bedreven bokser te worden, moet je leren hoe je met autoriteit kunt slaan. Als u op een zware bokszak slaat, wordt u een effectievere krachtponser. Wanneer je de zware zak raakt, kun je niet alleen je armen en vuisten gebruiken om je tegenstander te raken. Een effectieve krachtponser gebruikt zijn benen en kernspieren om kracht aan zijn stoten toe te voegen.

Power Punching

 1. Als u consequent de zware zak of zandzak raakt, ontwikkelt u zich tot een effectievere krachtponser. De zware zak kan tussen 60 en 90 pond wegen, en om het effectief te raken moet je je hele lichaam gebruiken. De tas is gewoon te groot en zwaar om hem hard te raken als je alleen maar stoten met je armen gooit. Goed slaan betekent dat de stomp in je benen begint, door je kernspieren en bovenlichaam gaat voordat hij door je handen en armen explodeert. Om je hele lichaam te gebruiken, stap je in de richting van de zak terwijl je een stoot gooit en terwijl je je stap voltooit, verplaats je je gewicht van de ene kant van je lichaam naar de andere terwijl je arm beweegt. Dit geeft je een explosieve klap

Kracht van het bovenlichaam

 1. Door een zware hoeveelheid stoten naar een zware zak of zandzak te gooien, kunt u de kracht van het bovenlichaam ontwikkelen. Dit is het effectieve soort kracht waarmee je snel stoten kunt gooien en stoten in het bovenlichaam kunt opnemen zonder pijn te doen. Sla drie minuten achter elkaar op de zak, neem een ​​pauze van één minuut en herhaal de oefening.

Confidence

 1. Wanneer je leert hoe je tegenstanders kunt raken met krachtstoten, ga je de ring in wetende dat je je tegenstander met harde stoten kunt straffen. Wanneer u de zware zak goed raakt, beweegt de zak in de richting waarin u met uw vuist zwaait. Dit is functionele kracht en sterkte in de ring. Wanneer je die zak met krachtstoten kunt verplaatsen, weet je dat je hetzelfde kunt doen met je tegenstander als je haar raakt met een krachtstoot.

Conditioning

 1. Het raken van de zandzak is zowel een krachtopbouwende als cardiovasculaire oefening. Als je snel op de zak slaat, kun je calorieën verbranden met een snelheid van 400 per uur en tegelijkertijd kracht ontwikkelen. Het is een effectieve vetverbrandende training wanneer je drie tot vijf minuten achter elkaar op de zware zak slaat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407