Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van sapappels

Apple-voordelen

 1. Juicing biedt een eenvoudige manier om groenten en fruit in uw dieet te verhogen. Veel mensen maken sap om af te vallen, terwijl anderen sap van fruit en groenten krijgen om de vele voedingswaarde te krijgen die ze bieden. Hoewel er veel fruit- en groentemogelijkheden zijn om uit te persen, zijn appels een van de gezondste en gemakkelijkste voedingsmiddelen voor sap. Deze zoete en voedzame vrucht bevat tal van gezondheidsvoordelen.

Opname van voedingsstoffen

 1. Appelsap maken biedt veel voedingsvoordelen. Appels zijn een goede bron van antioxidanten en flavonoïden. In feite merkt het UC Davis Health System op dat appels en appelsap bijzonder hoog zijn in een van de flavonoïden die quercetine worden genoemd. Flavonoïden zoals quercetine zijn verbindingen die worden aangetroffen in sommige vruchten met een hoge antioxiderende activiteit, die oxidatieve schade aan cellen die ziekten kunnen veroorzaken, kunnen minimaliseren. Appels zijn ook een natuurlijke bron van vitamine A en C, samen met calcium en kalium. Je kunt de vezel ook uit een appelschil halen als je sap maakt met bepaalde krachtige blenders.

Voordelen voor de gezondheid

 1. Stanford Medicine merkt op dat uw lichaam gemakkelijk de voedingsstoffen uit groenten en fruit absorbeert wanneer het in vloeibare toestand is. De voedingsstoffen in vers appelsap worden geassocieerd met verschillende gezondheidsvoordelen en het verminderde risico op chronische ziekten. Stony Brook University merkt bijvoorbeeld op dat de antioxidanten in appels helpen bij het cardiovasculaire systeem en het voorkomen van bepaalde ziekten voorkomen. Andere gezondheidsvoordelen van appelsap zijn onder andere dat ze weinig calorieën bevatten en geen vet, cholesterol of natrium bevatten. Houd er rekening mee dat appelsap gemaakt in een conventionele fruitpers misschien geen goede keuze is voor diabetici of mensen met bloedsuikerproblemen.

Gemak van sap maken

 1. In tegenstelling tot veel fruit is het niet nodig om de schil te verwijderen als het gaat om appels persen. In feite bevat de schil van appels verschillende vitamines en voedingsstoffen. Terwijl conventionele sapcentrifuges het sap van de schil en andere delen van het fruit scheiden, kunt u met verschillende supermixers of krachtige blenders de schil en het vruchtvlees in uw sap maken. Na het reinigen kunnen appels eenvoudig worden gehakt en in een krachtige blender worden geplaatst om het hele fruit in sap te veranderen, inclusief de vezels van de schil.

Variatie toevoegen

 1. Om de gezondheidsvoordelen van appelsap te maximaliseren, moet u appels mengen met andere groenten en fruit. Combinaties zoals appels en wortels, spinazie en appel, of gember met selderij en appel maken smaakvolle drankjes en voegen een verscheidenheid aan voedingsvoordelen toe. Spinazie is bijvoorbeeld een uitstekende bron van vitamine K en vitamine A, in de vorm van bètacaroteen. Probeer je eigen appelcombinaties uit en kijk wat voor jou het beste werkt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407