Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen voor de gezondheid van het eten van honingmeloen

Het brood

 1. Honingdauw is een lid van de meloenfamilie van fruit en heeft meestal lichtgroen zoet en sappig vruchtvlees in een harde schil. Honingdauwmeloenen zijn een voedzame aanvulling op je dieet omdat ze verschillende vitamines en mineralen bevatten. Met slechts 60 calorieën per halve kop is honingdauw een voedingswaarde die fruit aan je menu toevoegt.

Nutrition Basics

 1. De meeste 60 calorieën in een portie honingdauw komen uit de 14 gram natuurlijke suiker. Deze suiker voorziet je cellen van brandstof om de dag door te komen. Een portie honingdauw bevat ook 1,4 gram nuttige voedingsvezels. Honingdauw bevat weinig eiwitten en vet, en één portie levert minder dan een gram van elk.

Kalium

 1. Een tekort aan kalium kan leiden tot een onregelmatige hartslag of een inefficiëntie bij het pompen van bloed door uw lichaam. Veel fruit leveren een goede dosis kalium en een portie honingdauw van 1 kop levert je tot 8 procent van wat je elke dag nodig hebt. De water-kaliumverhouding op honingdauw kan ook een verhoging van de bloeddruk helpen voorkomen. Voeg wat in blokjes gesneden honingdauw toe aan je ontbijt of lunch als een gezond bijgerecht of meng met meloen en watermeloenbrokken om een ​​gemengde meloen fruitsalade te maken.

Vitamine C

 1. Gezonde huid en collageen zijn afhankelijk van voldoende vitamine C en honingdauw geeft u een goede dosis. Een portie honingdauw van 1 kopje levert ongeveer de helft van je dagelijkse vitamine C-behoeften. Vitamine C kan ook uw immuunsysteem stimuleren, zodat u ziekte en infecties kunt helpen voorkomen. Het versterkt je weefsels, zoals je bloedvaten en botten, en bevordert de hersenfunctie.

Copper

 1. Koper is essentieel voor een gezonde huid omdat het helpt bij de regeneratie van de huidcellen. Honingdauw is een goede fruitbron van dit sporenmineraal. Het vermogen van uw lichaam om zijn spieren en weefsels te repareren, is ook afhankelijk van een voldoende inname van koper en het toevoegen van honingdauw aan uw dieet kan u helpen uw niveaus van dit belangrijke mineraal te verhogen.

B Vitaminen

 1. Naast het leveren van kalium, vitamine C en koper is honingdauw ook een goede bron van verschillende B-vitamines, waaronder thiamine en niacine. B-vitamines helpen uw lichaam om toxines te verwijderen die ziekte en ziekte kunnen veroorzaken. B-vitamines kunnen ook uw risico op hartaandoeningen en de ziekte van Alzheimer verminderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407