Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen voor de huid van het gebruik van perzikpitolie

Voordelen tegen antioxidanten

 1. Perzikpitolie is een hoofdingrediënt van veel huidlotions en crèmes vanwege zijn anti-veroudert eigenschappen en lichte, doordringende consistentie. Het kan ook helpen als je huid verjonging nodig heeft of droog en gevoelig is.

De basis

 1. Geperst uit de korrels of kuilen van de vrucht van de perzikboom, afkomstig uit China en in de 16e eeuw door de Spanjaarden naar de Nieuwe Wereld gebracht, perzikpitolie zinkt in de huid gemakkelijk en helpt het te doen herleven met een combinatie van vitamines en meervoudig onverzadigde vetzuren. Samen kunnen deze voedingsstoffen helpen om uw huid soepeler en jeugdiger van uiterlijk te maken.

Vitaminen

 1. Perzikpitolie bevat vitamine A en E, evenals een verscheidenheid aan B-groepvitaminen. Hiervan is vitamine E bijzonder gunstig voor uw huid, omdat het een antioxidant is en vrije radicalen elimineert, die schadelijke bijproducten zijn van het metabolisme dat gepaard gaat met veroudering en sommige vormen van kanker.

Vetzuren

 1. Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid meer papierachtig van structuur en minder plooibaar. Het gebruik van perzikpitolie kan dit proces vertragen en de elasticiteit van uw huid behouden, omdat het variëteiten van meervoudig onverzadigde vetzuren of PUFA's bevat, die worden geassocieerd met huidgroei en gezondheid.

Verzachtende

 1. De kalmerende, verzachtende aard van perzikpitolie kan ook iedereen ten goede komen die lijdt aan een droge, schilferige of gevoelige huid. Personen met een gevoelige huid kunnen het ook gebruiken als cosmeticaverwijderaar. In tegenstelling tot sommige andere oliën, laat perzikpit geen onaangename resten achter.

Programma's

 1. Je vindt perzikpitolie in verschillende cosmetica en toiletartikelen. Licht, rustgevend en niet te vet, het kan ook worden gebruikt voor lichaams- en gezichtsmassages. Toegepast als een gezichtsbehandeling, kan het helpen rimpels te verjongen en uw poriën schoon te maken. Het kan ook worden gebruikt als lippenbalsem.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407