Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen voor vitamine B-17

Haarbehandeling

 1. Vitamine B-17 is een belangrijke voedingsstof die aandacht krijgt voor zijn kankerbestrijdende vaardigheden. Hoewel overtuigend bewijs niet is gepresenteerd, wordt B-17 al sinds de 19e eeuw gebruikt bij kankerbehandelingen.

B-17 en Laetrile

 1. Ook bekend als Amygdaline, B-17 is een glycoside, wat betekent dat het zich bindt aan andere voedingsstoffen via suiker. Glycosiden worden vaak gebruikt in medicijnen en B-17 is geen uitzondering. De geëxtraheerde versie van B-17 wordt laetrile genoemd, een stof die wordt gebruikt om kankerpatiënten te helpen bij het bestrijden van zieke cellen.

B-17 en kanker

 1. Studies hebben aangetoond dat B-17 helpt het vermogen van het lichaam om kanker te bestrijden te vergroten. B-17 doet dit door de vorming van waterstofcyanide, dat wordt vrijgegeven in de weefsels van het lichaam. Deze verbinding valt vervolgens kankercellen aan en vernietigt deze vervolgens. Het wordt echter niet alleen gebruikt, maar in combinatie met andere belangrijke processen waarbij enzymen betrokken zijn, een dieet dat anti-kankerverwekkende voedingsmiddelen en lichaamsbeweging bevordert. Klinische tests hebben aangetoond dat B-17 goed reageert met vitamine A, C, E, B-15, pancreas enzymen en andere voedingsstoffen om kwaadaardige cellen af ​​te breken.

Andere voordelen van B-17

 1. B-17 wordt ook aangeprezen als zijnde in staat om artritische pijn te verminderen. Het heeft aangetoond dat het de hoge bloeddruk verlaagt, het immuunsysteem versterkt en in het algemeen bijdraagt ​​aan het behoud van een goede gezondheid. Zoals met de meeste voedingsstoffen, is het het beste om B-17 te consumeren als onderdeel van die voedingsmiddelen die het bevatten. Als u besluit een supplement te kopen, raadpleeg dan uw arts.

Voedingsmiddelen die B-17 bevatten

 1. Voedingsmiddelen met de hoogste hoeveelheid B-17 zijn abrikozenpitten en bittere amandelen. Bijna alle fruitpitten en -pitten zijn gevuld met B-17, dus het eten van appelzaden en de zaden van ander fruit is een uitstekende manier om de voedingsstof te ontvangen. Andere voedingsmiddelen zijn:

 2. Bamboescheuten Gerst Bieten Topjes Bramen, jongensbessen, veenbessen en frambozen Biergist Bruine rijst, boekweit en gierst Boterbonen, limabonen, tuinbonen en garbanzo bonen Cashewnoten, macadamia noten en pecannoten Krenten Vlas zaden Cassave Linzen Loquats Spinazie Spruiten Tarwegras

Bijwerkingen van B-17

 1. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor B-17, waardoor ze bijwerkingen ervaren zoals zwakte of hoofdpijn. Het drinken van citroen, sinaasappel, grapefruit of druivensap zal deze symptomen meestal meteen verlichten. Bovendien kunt u zoutzuur nemen om een ​​reactie te voorkomen.



Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407