Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom is het slaan van een bokszak goed om stress te verlichten?

Stap 4

 1. Stress is de natuurlijke reactie van het lichaam op gevaar. Stress is echter een emotie die bedoeld is om te worden gevoeld in noodsituaties en ernstige omstandigheden - niet iets dat dagelijks voorkomt. Dagelijkse stress is echter voor veel Amerikanen gemeengoed geworden. Een stress-bokszak kan helpen.

 2. Omdat chronische stress leidt tot ontsteking, depressie en uw slaap beïnvloedt, is het belangrijk om stappen te ondernemen om uw stress te verlichten. De effecten van de oefening op het lichaam helpen stress te verlichten - en een bokszak raken kan een cathartisch effect hebben op uw stressniveaus.

Stap 4

 1. Als u op een bokszak slaat, komen endorfines in de hersenen vrij, wat kan helpen stress te verminderen.

Stress-bokszak

 1. Het raken van een stress-bokszak kan een fysieke en symbolische uitdrukking zijn van intense emoties. Fysiek veroorzaakt het slaan van een bokszak een reactie in uw lichaam die helpt om spanning te verlichten. Symbolisch gezien kunt u zich de bokszak of het bokskussen voorstellen als representatief voor uw stress. Door je een moeilijke situatie of persoon in je leven voor te stellen en tegen de tas te slaan, kun je woede gezonder uiten dan fysiek worden met een andere persoon.

 2. Het is echter een goed idee om een ​​fysieke uitdrukking van uw woede te combineren met mentale uitdrukkingen, inclusief uw gedachten op papier zetten of uw frustraties bespreken met een medische professional. Deze combinatie van fysieke en mentale stressverlichting kan u helpen de stress voorgoed te verlichten.

Perforeren met voorzichtigheid

 1. Wanneer u een bokszak gebruikt om woede weg te nemen of stress te verminderen, is het belangrijk om kwetsbare gebieden, waaronder uw polsen en handen, te beschermen voordat u gaat slaan. Het dragen van beschermende handschoenen, polswraps of tape kan letsel voorkomen. Opwarmen met springende jacks of joggen op zijn plaats voordat u gaat ponsen.

 2. Streef naar het midden van een bokszak, die meestal zachter is dan de bovenste of onderste delen. Werk je een weg omhoog om de tas drie minuten te raken. Zorg ervoor dat u een paar minuten rust tussen de rondes om spierbelasting te voorkomen. Als je voelt dat er genoeg stress uit je lichaam is verdwenen, drink dan water en haal een paar keer diep adem om de spanning verder te verminderen.

 3. Als u geen bokszak bij de hand hebt, kunt u ook schaduwboxen gebruiken, dit is ponsen zonder daadwerkelijk een doel te raken. Blijf conservatief met uw schaduw boksen stoten om hyper-uitbreiding van uw arm bij de elleboog te voorkomen.

Andere voordelen voor de hersenen

 1. Oefening van welke aard dan ook, inclusief het slaan van een bokszak, biedt vele stressverlichtende voordelen. Bij het raken van de stress-bokszak verhogen uw hersenen de productie van endorfines, neurotransmitters die feel-good gedachten in uw hersenen creëren. Ponsen helpt om spierspanning te verminderen die zich kan verzamelen wanneer u stress ervaart.

 2. Terwijl u blijft stoten, zult u merken dat uw focus is verbeterd, uw concentratie verhoogt en u helpt de redenen te vergeten waarom u gestrest bent.

 3. Terwijl het slaan van een zak om woede los te laten, stress tijdelijk kan verlichten, is het misschien geen permanente oplossing voor chronische woede of stress. Overweeg om met een counselor te praten als u deze emoties vaak ervaart.

 4. Oefening van welke aard dan ook, inclusief het slaan van een bokszak, biedt vele stressverlichtende voordelen. Bij het raken van de stress-bokszak verhogen uw hersenen de productie van endorfines, neurotransmitters die feel-good gedachten in uw hersenen creëren. Ponsen helpt om spierspanning te verminderen die zich kan verzamelen wanneer u stress ervaart.

 5. Terwijl u blijft stoten, zult u merken dat uw focus is verbeterd, uw concentratie verhoogt en u helpt de redenen te vergeten waarom u gestrest bent.

 6. Terwijl het slaan van een zak om woede los te laten, stress tijdelijk kan verlichten, is het misschien geen permanente oplossing voor chronische woede of stress. Overweeg om met een counselor te praten als u deze emoties vaak ervaart.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407