Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom Rotiserrie Chicken zo'n voedzame, handige maaltijd is

Mogelijke nadelen

 1. Een snelle, handige maaltijd, rotisserie kip kan direct van de botten worden gegeten, maar u kunt het vlees toevoegen aan een verscheidenheid aan andere recepten zoals soep, chili en taco's. Rotisserie-kip is een goede bron van belangrijke vitamines en mineralen, maar het bevat ook een aanzienlijke hoeveelheid natrium, evenals vet en cholesterol, afhankelijk van welk deel van de kip je eet.

Calorieën, vet en cholesterol

 1. In drie ons borstvlees bevat rotisserie kip 122 calorieën. Die portie bevat 3 gram vet, waarvan het verzadigde vetgehalte van de rotisserie kip minder is dan 1 gram. Bovendien heeft de kippenborst 73 milligram cholesterol, volgens USDA National Nutrient Database. Een kippendij bevat 183 calorieën en 10,2 gram vet, waarvan 2,6 gram verzadigd is. Dat betekent 17% van uw dagelijkse limiet voor verzadigd vet van 15 gram of minder op een dieet met 2000 calorieën, volgens de American Heart Association.

 2. Die portie dijvlees bevat ook 122 milligram cholesterol, wat ongeveer 40 procent is van de 300 milligram cholesterol die je volgens de AHA tot elke dag moet beperken.

 3. Gemiddeld weegt een rotisserie-kip twee pond, dus als je een halve kip eet, inclusief de borst, dij en huid, zou dat 96 procent van je dagelijkse aanbevolen waarde voor cholesterol uitmaken, en 46 procent DV voor natrium. Het goede nieuws is dat deze portie 11 procent DV voor ijzer levert. De calorieën in een halve kip bedragen 550, volgens NutritionIX.

Healthy Protein

 1. Eiwit is een belangrijke voedingsstof die uw lichaam van energie voorziet en uw spieren en cellen gezond houdt. Drie gram rotisserie borstvlees levert 23,8 gram eiwit, dat is 52 procent van de 46 gram eiwit dat vrouwen elke dag nodig hebben en 43 procent van de 56 gram die mannen dagelijks nodig hebben. Een rotisserie dij bevat 22,9 gram eiwit.

Rotisserie Kipvoeding

 1. Een portie rotisserie-borstvlees van 3 ons levert ongeveer 8,2 milligram niacine, wat zich vertaalt naar 59 procent van de 14 milligram niacine die vrouwen elke dag moeten hebben en 52 procent van de 16 milligram dat mannen elke dag nodig hebben, zegt Centers for Disease Control.

 2. Niacine ondersteunt een gezond spijsverteringsstelsel en bevordert ook de gezondheid van zenuwen en huid. Een rotisserie dij levert 205 milligram fosfor, wat ongeveer een derde is van de 700 milligram die je elke dag nodig hebt voor gezonde botten en tanden, zegt University of Maryland.

 3. Alle delen van rotisserie kip leveren volgens de USDA National Nutrient Database ook kleine hoeveelheden ijzer, zink, kalium en vitamine B12 op.

Pas op voor zout

 1. Kip Rotisserie is een goede bron van veel belangrijke voedingsstoffen, maar bevat ook een grote hoeveelheid natrium. Drie ons rotisserie borstvlees bevat 279 milligram natrium, dat is 19 procent van de 1500 milligram dagelijkse limiet aanbevolen door de AHA.

 2. Een portie dijvlees van 3 ounce bevat 318 milligram natrium. Vanwege dit hoge natriumgehalte, beperk je hoeveel rotisserie kip je eet. Verse kip die u thuis braadt of grilt, levert dezelfde voedingsstoffen als rotisserie-kip, maar bevat veel minder natrium. Het eten van een natriumarm dieet verlaagt het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen en beroertes.

 3. Kip Rotisserie is een goede bron van veel belangrijke voedingsstoffen, maar bevat ook een grote hoeveelheid natrium. Drie ons rotisserie borstvlees bevat 279 milligram natrium, dat is 19 procent van de 1500 milligram dagelijkse limiet aanbevolen door de AHA.

 4. Een portie dijvlees van 3 ounce bevat 318 milligram natrium. Vanwege dit hoge natriumgehalte, beperk je hoeveel rotisserie kip je eet. Verse kip die u thuis braadt of grilt, levert dezelfde voedingsstoffen als rotisserie-kip, maar bevat veel minder natrium. Het eten van een natriumarm dieet verlaagt het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen en beroertes.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407