Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wanneer eet je eiwitrepen Shakes

Gezond evenwicht

 1. Eiwitrepen en shakes zijn een handige manier om eiwit binnen te krijgen wanneer u op de vlucht bent. Hoewel voedingssupplementen nooit de plaats zouden moeten innemen van volledig voedsel in uw dieet, zijn er soms momenten waarop een reep of shake een perfect aanvaardbaar alternatief is voor voedsel en zelfs een betere keuze zou kunnen zijn.

Bijna leeg

 1. Volgens sportvoedingsdeskundige Nancy Clark hebben sedentaire volwassenen ongeveer 0,4 gram eiwit per pond lichaamsgewicht nodig, maar sporters en actieve mensen hebben veel meer nodig, tussen 0,6 en 0,9 gram per pond per pond dag. Zelfs recreatieve sporters hebben 0,5 tot 0,75 nodig. Iemand die 150 pond weegt en hard traint, op zoek naar spieropbouw, heeft tussen de 105 en 135 gram per dag nodig. Als je moeite hebt om zoveel van alleen eten te krijgen en het einde van de dag onder je doel te bereiken, kies dan voor een reep of shake om je inname te verhogen.

Voortbouwend op ontbijt

 1. Een van de belangrijkste componenten van een gezond ontbijt is een eiwitrijk voedsel, merkt voedingsdeskundige Ryan Andrews op. Een shake of een reep kan een acceptabele keuze zijn als je 's ochtends haast hebt en geen tijd kunt vrijmaken om een ​​paar eieren of wat mager spek te koken. Probeer een ontbijtbar of shake te combineren met iets meer substantieels, zoals een stuk fruit of wat yoghurt, om je te helpen doorgaan tot de lunch.

Het is trainingstijd

 1. Een shake drinken of een reep eten rond de tijden dat u traint, kan van nut zijn. Jim Stoppani van de Muscle Fitness-website beveelt aan om 20 tot 40 gram eiwitten en 40 tot 80 gram koolhydraten te consumeren in de 30 minuten voordat je met je training begint, of zelfs tijdens het trainen, en suggereert een reep of shake. Bovendien merkt het Australian Institute of Sport op dat een vloeibare maaltijd zoals een shake nuttig kan zijn om energie te leveren met een laag risico op het veroorzaken van maag- en darmklachten.

Onderweg

 1. Als u in de auto zit op weg naar de sportschool, tussen vergaderingen op het werk doorsnuffelt of over het algemeen moeite hebt om tijd te vinden voor een volledige maaltijd, kunnen supplementen handig zijn. Bewaar een paar repen of wat eiwitpoeder in een shaker op je bureau op je werk of in je auto, zodat je altijd een eiwitrijke snack in de buurt hebt en je niet in de verleiding komt om junkfood te gebruiken wanneer de honger begint.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407