Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat is de voedingswaarde-informatie voor Baileys?

Recepten

 1. Meer dan 75 procent van de ingrediënten die worden gebruikt om Baileys Irish Cream te maken, komen uit Ierland. Verse zuivelroom is afkomstig van twee zuivelleveranciers op het eiland. De whisky is een drievoudige potmix nog steeds geleverd door de Old Midleton Distillery in County Cork, Ierland.

 2. De suiker is afkomstig van suikerriet en suikerbiet en het onderscheidende chocoladekarakter van Baileys is afgeleid van een eigen recept van cacao-extracten. Volgens de bedrijfswebsite worden elke minuut van de dag meer dan 2.300 glazen Baileys geconsumeerd in 180 landen waar legaal alcohol wordt geconsumeerd. Nou, als we zoveel drinken, moeten we misschien ontdekken wat erin zit.

Portiegrootte en calorieën

 1. Calorie-tracker MyPlate, gebaseerd op 100 milliliter, ofwel 3,3 ounces of iets minder dan twee shots, er zijn 327 calorieën per portie Baileys Irish Cream.

Proteïne, koolhydraten en vet

 1. Er is drie gram eiwit per portie Baileys en 25 gram koolhydraten met 20 gram suiker. Er is 13 gram vet waarvan 8 gram afkomstig is van verzadigd vet.

 2. Dit betekent in feite dat twee schoten Baileys ongeveer dezelfde hoeveelheid suiker bevatten als een blikje gewone frisdrank en als een vetrijke drank kunnen worden beschouwd. Baileys is geen belangrijke bron van cholesterol, natrium of vezels.

Voedselallergieën / -gevoeligheden

 1. Baileys Irish Cream bevat whisky gemaakt van tarwe, dus het is niet glutenvrij. Dit product bevat geen eieren. Baileys bevat room uit koemelk die sporen van lactose bevat. Dit product bevat geen noten, maar de oliën die worden gebruikt om de likeur te mengen, kunnen sporen van arachideolie hebben.

Houdbaarheid en recepten

 1. Baileys garandeert zijn smaak en kan tot twee jaar lang worden genoten, mits op de juiste manier bewaard in een gekoelde omgeving en niet in direct zonlicht.

 2. Baileys kunnen worden genoten in warme of koude dranken, en er zijn veel recepten beschikbaar op de website van het bedrijf.

Meer over MyPlate

 1. MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen om op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap bij het volgen van hun eten en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407