Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat is een gezond ding dat ik als ontbijt kan drinken?

Cheerios als onderdeel van een gezonde levensstijl

 1. Ontbijten helpt je mentaal beter te presteren en kan gewichtsverlies bevorderen. Veel mensen hebben echter 's ochtends geen honger of vinden het moeilijk om tijd te maken om te gaan zitten en een maaltijd te eten. Maar je kunt alle voordelen van ontbijt met een drankje krijgen in plaats van het gevoel te hebben dat je vast voedsel moet forceren.

Een vlotte start

 1. Uw ontbijtsmoothie moet alle drie macronutriënten bevatten - eiwitten, koolhydraten en vet - genoteerde geregistreerde diëtist Cassie Bjork op de website van de diëtist Cassie. Het eiwit moet afkomstig zijn van eiwitpoeder of Griekse yoghurt, de koolhydraten van fruit en groenten en het vet van 2 ons kokosmelk, een paar eetlepels slagroom of pindakaas, of een halve avocado. Gebruik je fantasie om verschillende brouwsels te maken en te experimenteren met verschillende ingrediënten.

Rechtstreeks schudden

 1. Als je echt haast hebt, is een eiwitshake een perfect aanvaardbare ontbijtdrank. Volgens een studie gepubliceerd in een 2006-editie van "The American Journal of Clinical Nutrition" hadden proefpersonen die een eiwitrijk ontbijt aten, de niveaus van grehlin verlaagd - een hormoon dat de eetlust verhoogt. Ga met een wei, caseïne, soja, ei, hennep, erwt of rijstproteïne gemengd in water, melk of amandelmelk.

Get Fresh

 1. Overweeg een fruitgeperst sap 's ochtends als eerste. Sap kan een gemakkelijke manier zijn om meer groenten en fruit in uw dieet te krijgen. Het nadeel van sap is dat tijdens het proces een deel van de vezels verloren gaat. Om dit te voorkomen, gebruikt u een sapcentrifuge of een blender die alles fijn blitz, zodat u het nog steeds kunt drinken.

Maak plaats voor melk

 1. Je bent misschien meer gewend om melk op je ontbijtgranen te schenken of een paar druppels in je ontbijtkoffie te doen, maar een grotere portie alleen is ook een goede optie. Consumptie van zuivel kan uw risico op diabetes verminderen, merkt het Amerikaanse ministerie van Landbouw op. Het calcium in melk kan gunstig zijn voor het verbeteren van de gezondheid van de botten, terwijl het kalium in melk helpt een gezonde bloeddruk te handhaven. Een portie melk van 2 kopjes met minder dan 2 procent bevat ongeveer 218 calorieën, 5 gram vet, 8 gram eiwit en 12 gram koolhydraten. Deze portie bevat ook 342 milligram kalium - 8 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid - en 293 milligram calcium, wat ongeveer 29 procent is van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407