Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat is het magerste vlees om te eten?

Sloot het grootste deel van de Deli

 1. Hoewel het Amerikaanse ministerie van Landbouw aanbeveelt vaker zeevruchten en vegetarische eiwitbronnen, zoals bonen, te eten, betekent dit niet dat u mager vlees niet met mate kunt eten. Vlees biedt gezonde eiwitten, samen met vitamines en mineralen, zoals vitamine B12, ijzer, zink, fosfor en niacine. De ene soort vlees is niet altijd magerder dan de andere, omdat de verschillende delen verschillen in vet- en caloriegehalte.

Hertenvlees en bizons

 1. Wild heeft vaak minder vet dan conventioneel vlees, net als vlees dat voornamelijk op gras wordt gekweekt, zoals bizons. Een portie gekookte bizons van 3,5 ons bevat 143 calorieën en 2,4 gram vet. Hertenvlees is bijna net zo mager, met dezelfde portie die 158 calorieën en 3,2 gram vet levert. Met vlees dat zo mager is, moet u mogelijk verschillende kooktechnieken gebruiken om te voorkomen dat het taai wordt. Deze omvatten het marineren van het vlees, het koken op laag vuur of voor slechts een korte tijd en het vlees bevochtigen met een dunne laag olie voor het koken.

Kip zonder vel en kalkoen

 1. Pluimvee zonder vel is vaak een van de slankere bronnen van dierlijke eiwitten. Kies voor kipfilet of kalkoenborst zonder vel, omdat veel van het vet zich in de huid bevindt en licht vlees magerder is dan donker vlees. Een portie van 3,5 ons geroosterde kipfilet heeft 165 calorieën en 3,6 gram vet, vergeleken met 179 calorieën en 8,2 gram vet voor dezelfde hoeveelheid geroosterde kippendij.

Lean Cuts of Pork

 1. Afhankelijk van de snede die u kiest, kan varkensvlees zelfs magerder zijn dan kip zodra het zichtbare vet is verwijderd. De magerste stukken zijn varkenshaas, koteletten of gebraden, koteletten, ribkoteletten en rosbief. Een portie van 3,5 ons geroosterde varkenshaas heeft 143 calorieën en 3,5 gram vet.

Lean Cuts of Beef

 1. Rundvlees is een van de vetere soorten vlees, maar als u de juiste snede kiest of kiest voor grasgevoerd rundvlees, kan het wat magerder zijn. Grasgevoerd rundvlees is tussen een derde en driemaal magerder dan conventioneel graangevoerd rundvlees, volgens een artikel gepubliceerd op de website van Mother Earth News in 2005. De magerste stukken vlees zijn die met "lendenen" of "rond" in de naam, evenals chuck schouders en arm gebraad. Cuts met het label "select" zijn slanker dan die met het label "choice" of "prime". Een portie van 3,5 ons geselecteerde, geroosterde ossenhaas die is bijgesneden om het grootste deel van het zichtbare vet te verwijderen, bevat nog 194 calorieën en 7,8 gram vet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407