Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat kan er gebeuren als kinderen geen lunch eten?

Soorten mineralen

 1. Ontbijt wordt meestal de eer gegeven de belangrijkste maaltijd van de dag te zijn, maar lunch is net zo belangrijk. De website Healthy Children van de American Academy of Pediatrics meldt dat wat uw kind gedurende de dag eet voor maaltijden en snacks, een cruciale rol speelt in zijn lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Als u eenmaal begrijpt wat er kan gebeuren als uw kind regelmatig zijn middagmaal overslaat, heeft u de kennis om voedzame en evenwichtige lunches voor te bereiden en te verzorgen.

Lage energie en honger

 1. De calorieën in de lunch van uw kind zijn essentieel voor zijn energieniveau voor de komende middag. Als uw kind regelmatig de lunch overslaat, zal het de eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen die het nodig heeft om zich te concentreren en te concentreren, niet consumeren tot aan haar middagsnack of avondmaal. Zonder een voedzame en evenwichtige lunch kan uw kind zich traag en moe voelen en zal het waarschijnlijk niet gemotiveerd zijn om veel gedaan te krijgen. Je kind zal ook honger hebben, wat hoofdpijn, prikkelbaarheid en vermoeidheid kan veroorzaken.

Slechte voeding

 1. Het middagmaal van uw kind biedt waardevolle kansen voor hem om een ​​goede dosis vitamines en mineralen te krijgen die hij nodig heeft voor een goede groei en gezondheid. Zonder een uitgebalanceerde lunch kan het zijn dat uw kind belangrijke voedingsstoffen zoals calcium, ijzer en vitamine C mist. Gezonde kinderen merken op dat naarmate uw kind groeit, zijn voedingsbehoeften toenemen en door onvoldoende voedsel te eten, zijn ontwikkeling kan lijden. Je kind moet een lunch eten met fruit, groenten, eiwitrijk voedsel en magere melk of andere zuivelproducten om te krijgen wat hij nodig heeft.

Educatieve vertragingen

 1. Concentratie en focus in de klas zijn afhankelijk van de juiste voedingsstoffen die uw kind krijgt van haar lunch. Het eten van het juiste voedsel tijdens de lunch helpt het brein van uw kind, zodat het op school succesvol kan zijn. Als je kind geen lunch eet, kan het zijn dat hij de vitamines en mineralen mist die hij nodig heeft om haar hersenen goed te laten werken, zodat ze lesmateriaal kan leren en behouden. Ook niet zomaar een lunch is voldoende. Ongezond voedsel kan leiden tot energieverlies, die het leren in de weg staat. Volle granen, fruit, groenten, noten, mager vlees en magere zuivelproducten zijn de dingen die je kind moet eten voor de lunch om de prestaties op school te verbeteren.

Fysieke inactiviteit

 1. Als uw kind geen gezonde lunch eet, zal hij weinig motivatie of vermogen hebben om buitenschoolse activiteiten zoals sporten en andere fysieke activiteiten uit te voeren. Als uw kind actief wil zijn, is het essentieel dat hij een gezonde en uitgebalanceerde lunch eet, zodat zijn lichaam kan bewegen. Lichamelijke inactiviteit kan leiden tot ongezonde gewichtstoename, wat het vermogen van uw kind om lichamelijke activiteiten uit te oefenen, nog meer in de weg staat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407