Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat moet een dieet van 11 maanden oud zijn?

Vloeistofbeperking

 1. Het eerste levensjaar van de baby lijkt voorbij te vliegen, en voordat je het weet, bereidt je kleine bundel van vreugde zich voor om te lopen en te beginnen met praten. Zijn voedingsbehoeften zijn enorm veranderd sinds zijn eerste levensweken, en tegen 11 maanden kan hij veel van dezelfde dingen eten die je eet. Hij is nog niet helemaal klaar voor een dieet voor volwassenen.

Drink op

 1. Kinderen mogen pas koemelk krijgen als ze minstens een jaar oud zijn. Na 11 maanden heeft uw kind nog moedermelk of -voeding nodig om te drinken. Ze kan maximaal vier ons noncitrusvruchtensap bevatten. Appel- en witte druivensappen zijn goede keuzes voor baby's van 11 maanden oud. Bied sap in een beker, geen fles, omdat de suikers in het sap de tanden van de baby kunnen beschadigen. Leg haar nooit met een fles in bed om 'flesrot' te voorkomen, omdat de melk, de formule of het sap in haar mond plakt en haar tanden bedekt. [! 48561 => 1130 = 3!

 1. Uw baby heeft waarschijnlijk de tanggreep onder de knie - met zijn duim en wijsvinger om dingen op te pakken. Nu kan hij dingen eten zoals O-vormig graan; kaasblokjes of stokjes; geroosterd brood; zachtgekookte groenten en fruit zoals appels, wortelen en erwten; tandjes koekjes; banaan; en gekookte pasta. Houd uw baby altijd in de gaten tijdens het eten om verstikking te voorkomen.

Yum, Mushy Stuff

 1. Leg een slabbetje op je baby, bedek de vloer onder de hoge stoel met een oud laken en laat haar oefenen met het eten van zacht voedsel met een lepel aan het einde van een voeding. Gekookte, gepureerde vruchten; aardappelpuree; havermout; en macaroni en kaas zijn gemakkelijk voor de baby om te eten en blijven redelijk goed aan haar lepel. Yoghurt en kwark zijn vaak favorieten van de menigte onder de één.

Eiwitkracht

 1. Die hardwerkende spieren hebben eiwitten nodig om te blijven groeien. Je baby kan eiwitten krijgen van dingen als fijngemalen vlees of kip, eigeel, roerei, tofu en bonen.

Wanneer en hoeveel

 1. Als je 11 maanden oud bent, moet je baby regelmatig kunnen eten - ontbijt, lunch en diner - met een paar tussendoortjes. Een algemene gids, voorgesteld door Baby Center, voor deze leeftijd is dagelijks 1/2 tot 1 kop fruit en groenten; 1/4 tot 1/2 kopje eiwitrijk of gecombineerd voedsel zoals stoofschotels; 1/3 kopje zuivelproducten of 1/2 ons kaas; en 1/4 tot 1/2 kopje ontbijtgranen met ijzer. Wanneer u een nieuw voedingsmiddel introduceert, wacht dan drie dagen voordat u een ander introduceert, zodat u op een allergische reactie kunt letten. Symptomen van een voedselallergie zijn netelroos, braken en hoesten. Je 11-jarige mag geen honing, pindakaas of andere soorten noten hebben.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407