Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat om de 2 uur te eten voor een dieetplan?

Best in combinatie met andere caloriearm voedsel

 1. In 2009 meldden de Centers for Disease Control and Prevention dat het percentage obesitas bij volwassenen in de Verenigde Staten 26,7 procent bedroeg. Amerikanen zijn verteerd door het vinden van een gemakkelijke oplossing voor het probleem van obesitas. Door gewoon om de twee uur natuurlijk voedsel en een kleine portie te eten, kunt u uw gezondheid verbeteren en afvallen zonder honger te lijden of duizenden dollars uit te geven aan supplementen voor gewichtsverlies of een operatie.

Voordelen van frequente maaltijden

 1. Vijf tot zeven kleine maaltijden per dag eten helpt uw ​​metabolisme te versnellen, verbetert het energieniveau en voorkomt spierverlies. Volgens Human Kinetics vertraagt ​​het metabolisme van je lichaam wanneer er vele uren verstrijken voordat je eet om energie te besparen. Om de twee uur eten houdt je metabolisme hoog en je insulinegehalte stabiel, waardoor je energie hoog blijft. Bovendien kunnen lange periodes zonder voedsel ervoor zorgen dat uw lichaam spierweefsel afbreekt voor energie, wat resulteert in een langzamere stofwisseling. Het is noodzakelijk om spiermassa te behouden voor een verhoogd metabolisme, omdat spiermassa meer calorieën verbrandt dan vetmassa.

Protein

 1. Elke maaltijd moet een portie magere eiwitten bevatten. Eiwit helpt om spiermassa te behouden en houdt uw eetlust op afstand, omdat het langer duurt om af te breken dan koolhydraten. Gebruik de palm van je hand om de juiste hoeveelheid eiwitten te schatten die je tijdens je maaltijden moet consumeren. Sommige eiwitbronnen zijn kip zonder vel of kalkoenfilet, vis, kwark, eiwitten en wei-eiwit.

Groenten en fruit

 1. Het is essentieel om dagelijks fruit en groenten te consumeren om ervoor te zorgen dat u voldoende vezels binnenkrijgt voor een gezonde dikke darm en uw dagelijkse vitamines en mineralen. Consumeer groene groenten in de meeste van uw dagelijkse maaltijden en eet vers fruit in een of twee van uw dagelijkse maaltijden. Fruit kan het beste 's morgens of na het sporten worden geconsumeerd vanwege het hogere suikergehalte.

Koolhydraten

 1. Langzaam verteren koolhydraten, zoals havermout, aardappelen en volkoren rijst, brood en pasta, kunnen in alle maaltijden of alleen uw eerste vier tot zes maaltijden van de dag worden geconsumeerd. Langzaam verteerbare koolhydraten geven uw lichaam en hersenen de energie die nodig is om goed te functioneren. Het elimineren van deze voedselbron kan ernstige dalingen van uw energieniveaus veroorzaken en schadelijk zijn voor gewichtsverlies. Gebruik uw cupped hands om een ​​portie te bepalen, adviseert WeightLossforAll.com. Als je er de voorkeur aan geeft om overdag minder koolhydraten te consumeren, is het het beste om ze in je laatste maaltijd of twee van de dag te elimineren, zodat je energieniveau niet wordt beïnvloed.

Fat

 1. Eet gezonde vetten in de meeste of al uw dagelijkse maaltijden om uw eetlust en energieniveaus onder controle te houden en om normale lichaamsfuncties te behouden. Wanneer u vet in uw maaltijdplan opneemt, kiest u voedingsmiddelen zoals vette vis, waaronder zalm, natuurlijke pindakaas, noten, zaden, lijnzaad en olijfolie of koolzaadolie. Een portie vet is ongeveer 1 theelepel. voor olie en pindakaas, ongeveer 1/2 oz. van noten of 1 eetl. van zaden, meldt Cleveland Clinic.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407