Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat te doen om binnen een week af te vallen met Nigeriaans voedsel

Overwegingen

 1. Het is geen geheim dat het wijzigen van uw dieet van invloed kan zijn op de snelheid waarmee u gewicht verliest. Veel van de lokale voedingsmiddelen in Nigeria kunnen worden gebruikt om gewichtsverlies aan te moedigen. Een studie uitgevoerd door het Loyola University Health System en gepubliceerd in "Obesitas" in september 2008 onthulde dat de gemiddelde landelijke Nigeriaanse vrouw 55 pond minder woog dan de gemiddelde Afro-Amerikaanse Chicago-vrouw, ondanks het feit dat beide partijen ongeveer evenveel brandden calorieën dagelijks. Onderzoekers speculeerden dat dit komt omdat de meeste Nigeriaanse voedingsmiddelen zijn gemaakt van onbewerkte ingrediënten.

Volg uw calorie-inname

 1. Een gezonde maaltijd eten betekent niet dat u zult afvallen. Je kunt nog steeds aankomen als je gezonde maaltijd veel calorieën bevat. Om dit te voorkomen, adviseert MayoClinic.com dat mensen de grootte van hun porties verminderen. Als je een Nigeriaans restaurant bezoekt, eet dan niet alles wat wordt geserveerd. Eet in plaats daarvan een beetje en laat de rest voor later inpakken.

Eet meer fruit

 1. Fruit zoals mango, watermeloen en papaya komen veel voor in Nigeria en vormen een belangrijk onderdeel van het lokale menu. Door dit aan uw dieet toe te voegen, krijgt uw lichaam veel van de essentiële vitaminen en mineralen die het nodig heeft. Deze vruchten zijn ook goede bronnen van vezels, die je spijsvertering reguleren.

Vermijd Nigeriaans voedsel met een hoge calorieën

 1. Het Nigeriaanse dieet bevat veel koolhydraten. Calorierijke ingrediënten zoals yam, cassave en weegbree zijn hoofdbestanddelen van veel Nigeriaans voedsel zoals amala, akpu, tuwo iyan, gemalen yam en garri. De Nigeriaanse stoofpot en soep wordt ook bereid met een flinke portie palmolie, die een hoge caloriewaarde heeft. Vermijd het eten van grote maaltijden. Eet in plaats daarvan kleinere porties.

Maak gezonde keuzes

 1. Nigeriaans voedsel zoals bonen, kikkererwten en moi-moi zijn goede keuzes voor gewichtsverlies. Ze bevatten grote hoeveelheden eiwitten en zijn volledig gemaakt van onbewerkte ingrediënten. Andere goede keuzes zijn groenten zoals ugwu, egusi, ewedu, elubo, utazi-bladeren en ogbono.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407