Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat te eten op koolhydraten Bodybuilding-dieet laden

Potentiële gezondheidsvoordelen

 1. Om uit te blinken in bodybuilding, moet u intensief trainen om uw spiermassa te vergroten en uw lichaamsvet te verlagen. Dit proces zal echter niet eenvoudig zijn, tenzij je je toewijdt aan goede voedingspraktijken. Naast het eten van een eiwitrijk dieet om spieren op te bouwen, wil je misschien vóór je wedstrijden koolhydraten laden. Het laden van koolhydraten levert de beste resultaten wanneer u de juiste soorten voedsel eet, dus kies zorgvuldig.

Voordelen van koolhydraten

 1. Zoals bodybuilder Layne Norton uitlegt, kunnen koolhydraten je figuur helpen invullen, waardoor je er meer gedefinieerd en gespierd uitziet. In de dagen voorafgaand aan je wedstrijd, moet je een koolhydraatarm dieet consumeren om je overtollige watergewicht kwijt te raken. Hierdoor kunnen je spieren plat lijken, dus een koolhydraatbelasting kan je oppompen. Norton stelt voor koolhydraten te consumeren die weinig vezels bevatten en niet volumineus zijn en dus gemakkelijk verteerbaar zijn. [! 36604 => 1130 = 3!

 1. Witte rijst kan een effectieve keuze voor het laden van koolhydraten zijn, omdat het rijk is aan koolhydraten en minimale vezels bevat. Bovendien is witte rijst vetvrij, wat volgens het Australian Institute of Sport belangrijk is voor het laden van koolhydraten - vet vertraagt ​​de spijsvertering. Een 1/2 portie ongekookte rijst levert 160 calorieën, met 26 g koolhydraten en geen vezels.

Blueberry Muffin

 1. Bosbessenmuffins kunnen ideaal zijn voor het laden van koolhydraten omdat ze calorierijk zijn in plaats van volumineus. Bovendien zijn bosbessenmuffins rijk aan koolhydraten dankzij de bloem en het fruit. Een 4,25 oz. bosbessenmuffin levert 66 g koolhydraten, met ongeveer 5 g vet. Let op het vetgehalte bij het consumeren van gebakken producten, want deze kunnen vetrijk zijn.

Spaghetti

 1. Spaghetti is een ideale voedselkeuze voor een bodybuilding-dieet met koolhydraten, omdat spaghetti vetarm is en rijk aan koolhydraten. Een kop gekookte spaghetti levert 220 calorieën, met minder dan 1,5 g vet, 43 g koolhydraten en slechts 2,5 g vezels. Vermijd romige sauzen en gehaktballetjes, want deze bevatten veel vet.

Bagels

 1. Bagels zijn effectief koolhydraatrijk voedsel omdat ze calorierijk zijn, wat betekent dat ze veel calorieën bevatten, ondanks dat ze niet bijzonder groot zijn. Een 2,75 oz. bagel biedt 215 calorieën, met 42 g koolhydraten. Bagels bevatten weinig vet en vezels, als 2,75 oz. bagel bevat 1 g vet en 3 g vezels. Het toevoegen van gelei of jam verhoogt het aantal koolhydraten, maar u moet pindakaas en roomkaas vermijden, omdat deze smeersels veel vet bevatten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407