Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Lager-bier?

The Toppings

 1. Lagerbieren variëren van brouwerij tot brouwerij, maar de term pils verwijst in het algemeen naar een bier dat met veel lagere temperaturen dan andere stijlen met gist wordt gefermenteerd. Het lagerbrouwproces werd voor het eerst ontwikkeld in Duitsland en is een van de populairste bierstijlen in de Verenigde Staten geworden. Lagers kunnen bleek of donker zijn en de bleke variëteit is een van de meest verkochte bieren ter wereld.

Biervoeding

 1. Hoewel het over het algemeen niet als gezondheidsvoedsel wordt beschouwd, biedt bier een paar voordelen die individuen helpen om aan de dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen. Bier wordt meestal gemaakt van granen zoals hop, gerst, rijst en tarwe. Bier levert een bron van zowel calorieën als koolhydraten en voorziet het lichaam van bruikbare energie. Bier kan ook een bron van kalium en eiwitten zijn. Men denkt dat matige alcoholconsumptie enkele gezondheidsvoordelen biedt, zoals antioxiderende eigenschappen.

Lager ingrediënten

 1. Lager begint met een verscheidenheid aan hop die gedurende een periode van twee weken tot enkele maanden met gist wordt gefermenteerd. Hop is een natuurlijk plantaardig voedsel en verrassend hoog in voedingswaarde. Hop bevat vitamine B6, vitamine E, vitamine C en verschillende essentiële oliën. Gist is een schimmel en is een goede bron van voedingsvezels en kalium, evenals een veelvoud aan andere mineralen.

Calorieën

 1. Calorieën zijn een maat voor de warmte die nodig is om de watertemperatuur één graad te verhogen. De hoeveelheid calorieën in een voedingsproduct is een goede indicatie van hoeveel energie het aan het lichaam zal geven. Lagerbieren bevatten vergelijkbare calorische inhoud als typische bieren. Een fles Samuel Adams Boston Lager bevat bijvoorbeeld 170 calorieën. De dagelijkse calorie-aanbevelingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, maar de gemiddelde volwassene heeft meestal dagelijks tussen de 1.800 en 2.200 calorieën nodig.

Kalium

 1. Kalium is een mineraal dat verantwoordelijk is voor het reguleren van verschillende metabole functies in het menselijk lichaam. Kalium is essentieel voor een optimale werking van het hart, het spijsverteringsstelsel, de nieren en de lever. Een fles Samuel Adams Boston Lager bevat 270 mg kalium, wat ongeveer 8 procent van de dagelijkse voedingsbehoefte van het lichaam vertegenwoordigt.

Koolhydraten

 1. Koolhydraten zijn zeer goed verteerbare verbindingen die het lichaam voorzien van energie die nodig is om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Koolhydraten komen vaak in de vorm van zetmeel of suiker. Een fles Samuel Adams Boston Lager bevat 18 g koolhydraten, wat ongeveer zes procent van de dagelijkse voedingsbehoeften van het lichaam vertegenwoordigt. Ongeveer 60 procent van je totale calorie-inname moet uit koolhydraten komen.

Protein

 1. Eiwit is een voedingsstof die nodig is voor weefselherstel en groei. Eiwitten zijn samengesteld uit aminozuren en komen vaak voor in dierlijke producten. Een fles Samuel Adams Boston Lager bevat 2 g eiwit, wat ongeveer vier procent van de dagelijkse voedingsbehoeften van het lichaam vertegenwoordigt. Volwassenen moeten ernaar streven elke dag ongeveer 0,8 g per kilogram lichaamsgewicht te consumeren om voldoende voeding te garanderen. Dierlijke producten zijn over het algemeen beter dan plantaardige bronnen, zoals in bier, omdat ze een meer biologisch complete vorm van eiwitten bieden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407