Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Slow-Churned Ice Cream?

Voedingsmiddelen die u wakker houden

 1. Mensen die van ijs houden, zijn misschien constant op zoek naar iets dat net zo goed smaakt zonder alle schuldgevoelens. Hoewel het nooit een gezondheidsvoedsel zal zijn, is langzaam geroerd ijs misschien een betere optie dan traditioneel ijs. Krijg echter alle feiten, want de foto is misschien niet zo rooskleurig als hij op het eerste gezicht lijkt.

Slow-Churned Ice Cream 101

 1. Slow-roomijs is een traktatie met minder vet en bevat minder calorieën dan gewoon ijs. Het is gemaakt met extrusie bij lage temperaturen, een proces dat de grootte van de dikke bollen in het ijs vermindert, volgens "The New York Times." Dit proces maakt het ijs ook romiger, wat de rijke textuur van traditioneel ijs nabootst. Dit is aantrekkelijk voor veel consumenten die niet genieten van de veranderde smaak en textuur van vetarme of vetvrije ijsjes.

Slow -urned calorieën en vet

 1. Een portie langzaam geroerd ijs van Dreyer bevat de helft van het vet en een derde van de calorieën van traditioneel ijs. Een half kopje langzaam chocolade-ijs van Dreyer bevat 100 calorieën en 3,5 gram vet, waarvan 2 gram verzadigd is. Een half kopje normaal chocolade-ijs van Dreyer bevat 140 calorieën en 7 gram vet, waarvan 4 gram verzadigd is. Andere langzaam ingedraaide smaken van Dreyer, zoals rotsachtige wegen en boterpecannoten, bevatten 120 calorieën en 4 gram vet. Als u op uw gewicht let, is kiezen voor langzaam geroerd ijs een beter alternatief dan traditioneel ijs.

Nog een paar voordelen

 1. Een portie van 1/2 kop Dreyer's langzaam geroomde ijs levert ongeveer 6 procent van het calcium voor het opbouwen van botten dat u elke dag nodig hebt. Dreyer's langzaam gekarnd ijs levert ook ongeveer 4 procent van de vitamine A die je dagelijks nodig hebt, evenals 3 gram eiwit. Het langzaam gekarneerde ijs van Dreyer bevat ook iets minder suiker per portie dan traditioneel ijs. Bijvoorbeeld, een portie van een half kopje Dreyer's langzaam gekarnd aardbeienijs bevat 12 gram suiker, terwijl dezelfde hoeveelheid gewoon aardbeienijs van Dreyer 14 gram heeft.

Genetische modificatie

 1. Sommige langzaam geroerde en lichte ijsjes zijn genetisch gemodificeerd om de romige textuur te verkrijgen die geen onaangename ijskristallen vormt zoals traditioneel ijs, volgens H. Douglas Goff en Richard W. Hartel, auteurs van "Ice Cream." Volgens de 'New York Times' kunnen bepaalde merken langzaam gekoeld ijs een eiwit bevatten dat is gekloond uit een Arctische vis, de steenbolk. De zorg is dat het eiwit niet rechtstreeks uit de vis wordt geëxtraheerd, maar wordt door de mens gemaakt door de genetische structuur van een bepaald soort bakkersgist te veranderen. Hoewel er geen bewijs is dat dit gevaarlijk is, is er ook geen bewijs dat het op lange termijn volkomen veilig is.

 2. Sommige langzaam geroerde en lichte ijsjes zijn genetisch gemodificeerd om de romige textuur te verkrijgen die geen onaangename ijskristallen vormt zoals traditioneel ijs, volgens H. Douglas Goff en Richard W. Hartel, auteurs van "Ice Cream." Bepaalde merken langzaam gekarnd ijs kunnen een eiwit bevatten dat is gekloond uit een Arctische vis die de steenbolk wordt genoemd, volgens de 'New York Times'. De zorg is dat het eiwit niet rechtstreeks uit de vis wordt geëxtraheerd, maar wordt door de mens gemaakt door de genetische structuur van een bepaald soort bakkersgist te veranderen. Hoewel er geen bewijs is dat dit gevaarlijk is, is er ook geen bewijs dat het op lange termijn volkomen veilig is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407