Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van thee met gember, kaneelanijs?

Mogelijke bijwerkingen

 1. Het aangename aroma, de kruidige smaak en de gezondheidsvoordelen van gember, kaneel en anijs transformeren uw kopje thee van alleen een drankje tot een gezond drankje. De kruiden hebben antibacteriële, antibacteriële en schimmelwerende elementen die het lichaam beschermen tegen kwalen en uw algemeen welzijn verbeteren. Volgens sommige culturen, zoals de Chinezen en Hindoes, helpen de geuren van de kruiden de zenuwen te kalmeren en de geestelijke gezondheid te verbeteren.

Tea

 1. Zwarte en groene thee bevatten flavonoïden die het lichaam ontgiften door vrije radicalen te neutraliseren die verantwoordelijk zijn voor celschade. Groene thee remt de groei van ziekteverwekkers die tandbederf, tandplak en slechte adem veroorzaken. Frequente inname van thee hydrateert het lichaam en stimuleert het immuunsysteem. De gematigde hoeveelheden cafeïne in thee stimuleren het zenuwstelsel en bevorderen de bloedsomloop.

Ginger

 1. Gember bevordert de gasafscheiding in het spijsverteringsstelsel en helpt braken en misselijkheid te verminderen. De ontstekingsremmende eigenschappen helpen zwelling en pijn te verminderen bij mensen die aan artritis lijden. Gember heeft antivirale eigenschappen die de verkoudheid verlichten en het immuunsysteem verbeteren om herhaling van verkoudheid te voorkomen. Gember vermindert ook het cholesterolgehalte in het lichaam door de omzetting van cholesterol in galzuren te verbeteren en de opname van cholesterol te verminderen.

Cinnamon

 1. Kaneel heeft anti-schimmel eigenschappen die vechten tegen verschillende schimmelinfecties, zoals die welke de mond en vagina aantasten; in sommige gevallen doodt kaneel de gist Candida, een medicijnresistente schimmel. Kaneel helpt mensen met diabetes type 2 door het stimuleren van insuline-receptoren in het lichaam en het deactiveren van enzymen die deze receptoren inactiveren. Dit helpt de patiënt ontvankelijker te worden voor insuline en de bloedsuikerspiegel te reguleren. Kaneel vermindert interne bloedstolling en ontsteking door de afgifte van arachidonzuur, het zuur dat verantwoordelijk is voor bloedstolling en ontsteking, te remmen.

Anijs

 1. Anijs verbetert de spijsvertering en is een remedie voor verschillende spijsverteringsstoornissen, zoals misselijkheid, braken, diarree, winderigheid en gastritis. Anijszaadjes maken slijm in de neus, luchtpijp en longen los om congestie te verlichten en te helpen bij aandoeningen zoals bronchitis, astma, longontsteking en griep. Anijs bevat ook antibacteriële en antibacteriële eigenschappen die geurtjes in de mond en ontstekingen bestrijden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407