Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van Ballet for Kids?

Creatieve expressie

 1. Als uw kind interesse heeft getoond in dans en verlangt naar haar eigen satijnen slippers en roze tutu, overweeg dan om haar in te schrijven voor een beginnende balletles. Ballet bevordert fysieke kracht en behendigheid, kan de concentratie verhogen, ontwikkelt een begrip van muziek en ritme en genereert een liefde voor beweging. Of uw kind nu 4 of 14 jaar is, zij kan baat hebben bij een voor de leeftijd geschikte balletinstructie. [! 34243 => 1130 = 2!

 1. Zoals alle dansvormen is ballet fysiek intens. De Colorado School of Dance-website wijst erop dat ballet spierkracht, flexibiliteit en bewegingsbereik verbetert. Ballettraining bevordert ook de coördinatie en balans en corrigeert slechte afstemming, volgens de Joffrey Academy of Dance in Chicago. Combinaties met springen en springen verhogen de hartslag, wat het uithoudingsvermogen, het uithoudingsvermogen en de algehele cardiovasculaire gezondheid kan verbeteren. Net als andere vormen van dans, kan ballet het lichaamsbewustzijn en fysieke zelfbeheersing verbeteren.

Emotionele voordelen

 1. Naast zijn fysieke voordelen, kan ballet ook helpen de mentale en emotionele gezondheid van kinderen te verbeteren. De website van het Brighton Ballet Theatre beweert dat training in klassiek ballet een gevoel van trots en voldoening oplevert, wat het zelfvertrouwen kan vergroten. Naarmate kinderen zich beter inspannen en meer uitdagende bewegingscombinaties beheersen, voelen ze zich zelfverzekerd, die kunnen worden overgedragen naar andere delen van hun leven. Dansopleiding kan ook een geweldige manier zijn om te ontspannen en overtollige energie productief te gebruiken na school.

Sociale voordelen

 1. Balletlessen bieden een sociale uitlaatklep voor kinderen. Regelmatig lessen volgen kan jonge kinderen helpen hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. De National Dance Education Organisation beweert dat ballet en andere dansvormen teamwerk, communicatie, vertrouwen en samenwerking bevorderen. Ballet kan kinderen ook helpen nieuwe vriendschappen te sluiten, verlegenheid of onhandigheid in sociale situaties te overwinnen en de angsten te verminderen die gepaard gaan met in een groep zitten en optreden voor een publiek.

Educatieve voordelen

 1. Ballet biedt ook bepaalde educatieve of cognitieve voordelen. Ballettraining stelt studenten bloot aan een combinatie van beweging, muziek en uitvoering. De National Dance Education Organisation beweert dat kinderen door die blootstelling hun zintuiglijke bewustzijn, cognitie - waaronder aandacht, geheugen en leren - en algeheel bewustzijn verbeteren. Dit zijn vaardigheden die kinderen op alle gebieden van het leven ten goede komen. Voor kinderen die andere vormen van dans willen verkennen - zoals jazz, hiphop of tap - biedt ballet een solide basis en dient het als een goed uitgangspunt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407