Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van Ester-C?

Wat denk je?

 1. Als u op zoek bent naar een manier om uw immuunsysteem te stimuleren en uzelf goed te houden, kunt u geïntrigeerd raken door de claims van de fabrikanten van Ester-C, waarin staat dat het product een eenvoudige manier om uw immuniteit te beschermen. Het product bevat een aantal nuttige voedingsstoffen, maar raadpleeg uw arts voordat u de remedie gebruikt om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor u.

Leuke dosis vitamine C

 1. Een dosis Ester-C levert tussen de 500 en 1.000 milligram vitamine C, wat veel meer is dan de 75 milligram die vrouwen elke dag nodig hebben en de 90 milligram die mannen zouden moeten hebben, volgens het Instituut van de aanbevelingen van de geneeskunde. Er wordt gedacht dat vitamine C de verkoudheid kan voorkomen, maar volgens de Universiteit van Maryland Medical Center is dat voor de meeste mensen niet het geval. In plaats daarvan kan het innemen van 200 milligram vitamine C of meer per dag de verkoudheid verkorten en de bijbehorende symptomen helpen verminderen, meldt het University of Maryland Medical Center.

 1. Ester-C-producten leveren een kleine hoeveelheid botopbouwend calcium met hoeveelheden variërend van 6 tot 11 procent van uw dagelijkse behoeften per dosis. Het calcium ondersteunt ook zenuw- en spierfunctie, evenals hormoonafscheiding, volgens de National Institutes of Health. Ester-C met vitamine D-3 levert 2000 internationale eenheden vitamine D, wat veel meer is dan de 600 IE die gezonde volwassenen elke dag nodig hebben. Vitamine D helpt uw ​​lichaam calcium op te nemen en speelt ook een rol in de celfunctie.

De claims

 1. De Ester-C-website stelt dat zijn speciale vitamine C-formule 24 uur in uw witte bloedcellen blijft, en beweert dat uw immuunsysteem sterk en normaal blijft werken. Hoewel het waar is dat vitamine C noodzakelijk is voor de immuniteit, wordt het nemen van enorme doses niet geassocieerd met een verminderd risico om ziek te worden. De versie met toegevoegde vitamine D-3 is ontwikkeld om uw cellen efficiënt te laten werken, wat volgens het bedrijf Ester-C uw immuniteit zou kunnen bevorderen. Geen van deze claims wordt echter ondersteund door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Mogelijke bijwerkingen van Ester-C?

 1. Als u op zoek bent naar een manier om uw vitamine C-inname te stimuleren, kan Ester-C u helpen dat doel te bereiken, maar vraag altijd uw arts voordat u het of een ander supplement inneemt. Ester-C kan bijwerkingen veroorzaken, zoals brandend maagzuur, maagklachten, misselijkheid, diarree, hoofdpijn en toename van het plassen. Veel meer innemen dan de aanbevolen dagelijkse dosering kan migraine, flauwvallen, duizeligheid, nierstenen en flankpijn veroorzaken, hoewel dit volgens de website van Drugs.com zeldzame bijwerkingen zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407