Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van excursies voor kinderen?

Vormen van positieve versterking

 1. Fieldtrips geven studenten educatieve ervaringen buiten hun normale schoolomgeving. Populaire excursies in het veld zijn onder andere dierentuinen, natuurcentra, gemeenschapsinstellingen zoals brandweerkazernes en ziekenhuizen, overheidsinstellingen, lokale bedrijven en wetenschapsmusea. Niet alleen bieden veldreizen alternatieve educatieve mogelijkheden voor kinderen, ze kunnen ook de gemeenschap ten goede komen als ze een vorm van gemeenschapsdienst omvatten.

Praktisch leren

 1. Studenten die verschillende onderwijsinstellingen bezoeken, leren op een meer praktische en interactieve manier dan op school. Wetenschapsmusea bijvoorbeeld hebben vaak displays die kinderen kunnen aanraken om hen te helpen het materiaal te begrijpen dat wordt behandeld. Dierentuinen, natuurcentra en botanische tuinen tonen het dieren- en plantenleven van kinderen van dichtbij, en hebben vaak gebieden waar kinderen displays kunnen aanraken, zoals kinderboerderijen en interactieve computerprogramma's.

Soorten veldtochten

 1. Fieldtrips geven kinderen een welkome pauze in de routine. Kinderen kunnen zich verheugen op en voorbereiden op de excursie voor meerdere dagen of weken. Daarna mogen ze de dag doorbrengen in een andere leeromgeving en kunnen ze na het einde van de reis een les over het onderwerp volgen. Leren op verschillende manieren kan een beroep doen op verschillende leerstijlen, waardoor kinderen slagen, of ze nu visuele, auditieve of kinetische leerlingen zijn.

Nieuwe ervaringen

 1. Kinderen leren over verschillende beroepen, ideeën en kansen wanneer ze buiten hun eigen wijk reizen. Een excursie kan het verlangen bij een kind wekken om nieuwe dingen te proberen en eerder niet overwogen dromen na te streven. Excursies kunnen kinderen laten kennismaken met banen en kunnen nieuwe interesses en passies oproepen.

Service aan anderen

 1. Tijdens servicegerichte schoolreizen leren kinderen over het helpen van anderen in de gemeenschap. De gemeenschap profiteert ook zowel van het werk dat de kinderen doen als onderdeel van de reis, als van verder vrijwilligerswerk dat de kinderen doen als gevolg van de reis.

Betere cijfers en begrip

 1. Veldtochten kunnen leiden tot grotere prestaties bij alle onderwerpen. Door de praktijktoepassing van de lessen die ze leren op school te zien, kunnen kinderen het belang en de relevantie van wat ze leren waarschijnlijk beter begrijpen en waarderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407