Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van fastfood?

Vitamine B-6 voor meer ondersteuning

 1. In de Verenigde Staten draagt ​​fastfood bij aan voedingsgewoonten, met 11,3 procent van de totale calorieën in het typische Amerikaanse dieet uit fast food. Veelgebruikte fastfoodopties zijn pizza, hamburgers, gebakken aardappelen en frisdranken. Veel mensen die fast food eten hebben de neiging om een ​​hogere vetinname en armere voeding te hebben. Fastfood heeft echter enkele voordelen en u kunt af en toe fastfood consumeren als onderdeel van een gezond dieet, vooral als u een calorieteller gebruikt om uw inname bij te houden.

Fastfood is handig

 1. Het lijkt erop dat je op bijna elke straathoek fastfoodrestaurants kunt vinden, en naar een drive-through gaan of thuisbezorging gebruiken maakt een bezoek aan een fastfoodrestaurant aantrekkelijk. Fastfoodrestaurants stellen u in staat om kant-en-klaar, vers, portiegestuurd voedsel te consumeren. Als je gezond voedsel wilt eten, maar dit niet thuis wilt bereiden, kun je iets gezonds bestellen bij een fastfoodrestaurant. Dit kan havermout zijn gemaakt met melk of een salade met een verscheidenheid aan groenten, groenten, noten en gegrilde kip. Hoewel fast food handig is, moet u oppassen met het kopen van ongezond voedsel, zoals gebakken kip en pizza, simpelweg omdat ze beschikbaar zijn en aantrekkelijk zijn.

Fastfoodrestaurants bieden verschillende keuzes

 1. Met een breed assortiment fastfoodstijlen kunt u gerechten uit verschillende culturen ervaren, zodat u geen exorbitante hoeveelheden geld hoeft uit te geven aan restaurants met volledige bediening. Fastfoodrestaurants met hamburgers, kip en broodjes zijn er in overvloed, maar fastfoodrestaurants met Chinese, Italiaanse, Mexicaanse en Midden-Oosterse gerechten zijn er ook in overvloed. Hoewel veel van deze internationale aanbiedingen redelijk gezond zijn, kunnen ze ook veel calorieën en ongezonde voedingsstoffen bevatten.

Fastfoodrestaurants kosten minder

 1. De lage kosten van een fastfoodmaaltijd in vergelijking met een maaltijd in een sit-down restaurant kunnen u helpen binnen uw budget te blijven. Met thuis koken kunt u echter gezondere, minder dure maaltijden serveren. Als je met een beperkt budget gezond voedsel wilt eten, koop dan voedsel zoals tonijn, pindakaas, gedroogde bonen, bruine rijst, hele pasta en seizoensproducten. Deze voedzame items zijn relatief goedkoop.

Fastfoodrestaurants tellen calorieën

 1. De Patient Protection and Affordable Care Act van 2010 vereist dat restaurantketens calorietellingen op menuborden plaatsen. U kunt deze informatie gebruiken om caloriearme beslissingen te nemen wanneer u fastfood eet. Restaurants met minder dan 20 locaties, zoals kleine familiebedrijven, hoeven geen voedingswaarde-informatie te verstrekken. Als je geen toegang hebt tot het aantal calorieën, eet je waarschijnlijk meer calorieën dan je had bedoeld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407