Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van het eten van rauwe groene bonen?

Meer genieten van Quinoa

 1. Groene bonen zijn een veel voorkomende groente die algemeen verkrijgbaar is en over het algemeen goedkoop, dus het is niet moeilijk om dit voedsel aan uw dieet toe te voegen. Rauwe sperziebonen bieden een breed scala aan belangrijke voedingsstoffen, variërend van voedingsvezels tot het minerale fluoride. Rauwe sperziebonen eten kan ook handig zijn omdat je geen tijd hoeft te spenderen aan het koken van de bonen; was ze gewoon en eet.

Rauw versus gekookt

 1. Rauwe sperziebonen - of groenten - eten in plaats van ze te koken, kan je helpen de volledige voedingsvoordelen te benutten. Groenten gedurende lange tijd koken kan hun voedingsstofgehalte verminderen, terwijl koken kan leiden tot het verlies van in water oplosbare vitamines zoals vitamine C, volgens voedingsadviseur Karen Collins, R.D.

Rijke vezelinhoud

 1. Een kopje rauwe sperziebonen levert 3 g voedingsvezels. Voedingsvezels bevorderen de spijsvertering, verhogen het gevoel van volheid en kunnen u helpen uw bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte te beheersen, volgens de Academie voor Voeding en Dieetleer. Het Institute of Medicine van de National Academy of Sciences suggereert dat mannen dagelijks 38 g vezels moeten consumeren, terwijl vrouwen 25 g moeten eten. Zo levert 1 c sperziebonen ongeveer 8 procent van de dagelijkse voorgestelde inname voor mannen en 12 procent van de dagelijkse voorgestelde inname voor vrouwen.

Laag in calorieën

 1. Een portie rauwe groene bonen van 1 c bevat slechts 31 calorieën, wat minder is dan 2 procent van de gemiddelde dagelijkse inname van 2000 calorieën. Deze hoeveelheid is minder dan 70 procent van de calorieën in een kopje sperziebonen in de magnetron. Dit komt omdat sperziebonen kleiner worden in de magnetron, dus een kopje sperziebonen bevat meer voedsel dan een kopje rauwe sperziebonen.

Rijk aan magnesium

 1. Rauwe sperziebonen zijn rijk aan magnesium, een mineraal waar de meeste Amerikanen meer van nodig hebben, volgens het University of Maryland Medical Center. Magnesium bevordert een goede gezondheid van uw nieren, spieren en hart, helpt bij het produceren van energie en helpt bij het beheren van de juiste hoeveelheid andere voedingsstoffen in uw lichaam.

Hoog vitamine A

 1. Rauwe sperziebonen zijn rijk aan vitamine A, wat u helpt infecties te bestrijden en ook de gezondheid van uw ogen en huid in stand houdt. Rauwe sperziebonen zijn ook rijk aan de vitamine A-voorloper beta-caroteen, dat een antioxidant is.

Hoog in fluoride

 1. Rauwe sperziebonen zijn ook een goede bron van fluoride, een mineraal dat tandbederf helpt voorkomen en uw botten versterkt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407