Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van het eten van soep?

Andere ingrediënten

 1. Soep is een snelle, warme maaltijd die veel voordelen voor de gezondheid biedt. Je kunt 's ochtends een verscheidenheid aan ingrediënten in een slowcooker gooien voordat je naar je werk of school vertrekt en' s avonds naar huis gaat voor een heerlijke maaltijd. De gezondste soepen bevatten verse, vetarme ingrediënten en een minimum aan zout en extra vet. Je kunt restjes in een soeppan opgebruiken en nieuwe varianten van favoriete recepten maken, omdat soep zich leent voor experimenten.

Groenten

 1. De American Heart Association beveelt volwassenen aan elke dag acht of meer porties fruit en groenten te consumeren. Dat is 4 1/2 kopjes. Soepen kunnen bijdragen aan dat totaal. Bijna elke groente leent zich voor gebruik in soep, van romige squash of tomatenbisques tot groente rundvlees of kip groentesoep. Voeg verse of ingevroren groenten toe aan soepen uit blik om de porties groenten te vergroten en smaak toe te voegen.

Voedingsstoffen

 1. Soepen gemaakt met bonen en mager vlees zoals vis leveren magere eiwitten. Bonen geven je ook vezels. Tomaten zijn een goede bron van lycopeen, een antioxidant die volgens Penn State University het risico op kanker, met name prostaatkanker, kan helpen verminderen. Groenten in soep bevatten veel vitamines, zoals A en C. Roomsoepen leveren calcium en vitamine D.

Vetarm

 1. De meeste soepen, indien gemaakt van mager vlees, bevatten weinig vet, waardoor ze een goede keuze zijn voor iedereen die zich zorgen maakt over vet in zijn dieet. Gebruik vetvrije bouillons en mager vlees om het vetgehalte van soepen te verminderen. huidmelk voor roomsoepen; of, in plaats van melk, kun je gepureerde witte bonen gebruiken om soep te verdikken. Om het vetgehalte van uw soep verder te verlagen zonder de smaak op te offeren, moet u het afkoelen en het vet afschuimen voordat u het opnieuw verwarmt en serveert. [! 691 => 1130 = 5!

Vullen

 1. Omdat soep zoveel water bevat, vult het u met minder calorieën. Toen Barbara Rolls, Ph.D., onderzoek deed aan Penn State University, ontdekte ze dat studenten die kip- en rijstsoep aten in plaats van een kip- en rijstbraadpan, minder calorieën consumeerden en toch meldden dat ze even tevreden waren. Rolls is auteur van het boek, The Volumetrics Weight Control Plan, waarin ze uitlegt hoe het eten van soep en ander hoogvolume, caloriearm voedsel je kan helpen af ​​te vallen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407