Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van kinderen die computers gebruiken?

Gewichtstoename

 1. Er is veel informatie over het nadeel van kinderen die computers gebruiken - negatieve effecten variëren van minder speeltijd buiten tot contact met seksuele roofdieren. Maar u zult ook duidelijke voordelen vinden van computergebruik voor kinderen. Internettoegang kan kinderen helpen creatiever en communicatiever te worden, volgens het Amerikaanse ministerie van Handel; computergebruik kan ook de academische groei verbeteren en kinderen blootstellen aan werelden die ze anders misschien niet tegenkomen.

Academische groei

 1. Het gebruik van academische software kan kinderen helpen op school te groeien, zegt leesspecialist Pat Wyman in een interview op Homeschool.com. Wyman zegt dat interactieve softwareprogramma's kinderen van alle leeftijden helpen hun sterke punten te ontwikkelen en hun zwakkere gebieden op te bouwen. Western Illinois University meldt dat computergebruik, zoals e-mailen, de schrijfvaardigheid van kinderen kan verbeteren, en internettoegang vergroot het aantal en de kwaliteit van de beschikbare middelen voor sociale studies aanzienlijk.

Mededeling

 1. E-mail is een nuttig hulpmiddel bij het uitbreiden van de communicatievaardigheden van kinderen, volgens het Amerikaanse ministerie van Handel. In een Nebraska-project gebruikten jongeren e-mail om te communiceren met senioren in hun gemeenschap, en het resultaat was een grotere kans op leren, verbondenheid en begrip. Kinderen kunnen ook computers gebruiken om te communiceren met leden van hun uitgebreide families, en in geval van een verhuizing kunnen kinderen in contact blijven met vrienden uit hun oude buurt.

Uitbreiding van World View

 1. Computergebruik vergroot het wereldbeeld van kinderen, volgens de Western Illinois University. Jongeren op het platteland kunnen virtuele bezoeken brengen aan kunstmusea; stadskinderen kunnen leren over boerderijen en bossen. Kinderen hebben ook een ongeëvenaarde toegang tot informatie over andere landen. Ze kunnen reissites bezoeken, online video's bekijken, internationale recepten en ambachtelijke projecten downloaden en corresponderen met e-mailvrienden van over de hele wereld.

Creatieve expressie

 1. Computergebruik verhoogt volgens het Amerikaanse ministerie van Handel de mogelijkheden voor creatieve groei en artistieke expressie exponentieel. In een Vermont-project gesponsord door het Department of Commerce konden studenten muziek componeren, e-mailen naar professionele muzikanten en docenten en elektronische kritieken op hun werk ontvangen. Met computers kunnen kinderen van vele leeftijdsgroepen ook artistieke vaardigheden ontwikkelen op het gebied van fotografie, film maken, tekenen en ontwerpen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407