Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van Kyo-Green?

Over donkere chocolade

 1. De makers van Kyo-Green claimen dat het voedingssupplement een zachte energieboost geeft, belangrijke voedingsstoffen levert en een gezonde spijsvertering ondersteunt. Het bevat een melange van tarwe en gerstgras, kelp, chlorella en fructo-oligosachariden. Deze ingrediënten bieden voedingswaarde en Kyo-Green biedt mogelijk enkele gezondheidsvoordelen.

Kan energie verhogen

 1. Volgens een pilotstudie die in februari 2003 is gepubliceerd, kan Kyo-Green uw energieniveau verhogen. In het onderzoek namen vrouwen met een laag libido en mannen met erectiestoornissen Kyo-Green gedurende drie maanden. Volledig gescheiden van de gunstige effecten die werden waargenomen op het libido en de erectiele functie, meldden alle deelnemers een toename van het energieniveau binnen enkele weken na het innemen van Kyo-Green, stellen de auteurs. De studie verschijnt in het tijdschrift Medical Science Monitor.

Rijk aan oplosbare vezels

 1. Fructo-oligosachariden zijn onverteerbare koolhydraten die u misschien niet kent, maar die u waarschijnlijk wel consumeert. Ze worden gevonden in voedingsmiddelen zoals ui, witlof, knoflook, asperges, banaan en artisjok. De FOS in Kyo-Green zijn afkomstig van cichoreiwortel en onderzoekers beweren dat deze koolhydraten, die als oplosbare vezels worden beschouwd, verschillende gezondheidsvoordelen hebben. Fructo-oligosachariden dienen als voedsel voor nuttige bacteriën in je darmen en stimuleren de groei van probiotica die helpen je spijsverteringsstelsel gezond te houden.

 2. Het consumeren van FOS bevordert de regelmaat en verbetert de opname van mineralen, volgens een studie in september 2009 van het Journal of Physiology and Biochemistry. Zoals andere oplosbare vezels, verlaagt FOS ook cholesterol, zeggen de auteurs.

Biedt geconcentreerde voedingsstoffen

 1. Grassen zoals tarwe en gerst zijn rijk aan voedingsstoffen. Het tarwegras en gerstgras in Kyo-Green bieden een uitstekende bron van verschillende vitamines en mineralen, meldt David Sandoval in zijn boek "The Green Foods Bible." Tarwegras en gerstgras zitten vol met geconcentreerde hoeveelheden vitamine A, C, E en K, evenals de sporenelementen zink, koper, mangaan en ijzer. Beide grassen zijn ook een goede bron van de B-complexvitaminen thiamine, niacine, riboflavine, pyridoxine, pantotheenzuur en foliumzuur.

Voordelen van zeewier

 1. Kyo-Green bevat de zeewierkelp en chlorella, beide goede bronnen van sporenelementen en vezels. Net als andere planten hebben zeewieren antioxiderende eigenschappen die uw cellen helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Zeewier verbetert ook de bloedsuikerspiegel en verlaagt het niveau van lipiden die in het bloed circuleren, volgens een studie die verschijnt in de juni 2008-editie van het tijdschrift Nutrition Research and Practice.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407