Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
  • Ingrediënten
  • Diëten
  • Allergieën
  • Voeding
  • Technieken
  • Keukens
  • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van Peach Black Tea?

Apples

  1. Zwarte thee is een van de meest geconsumeerde warme dranken ter wereld, en wanneer het wordt gebrouwen en vervolgens wordt gekoeld, genieten velen ervan in de vorm van ijsthee. Of u nu thee koopt als theezakjes om te brouwen of bereide thee uit de koelkast bij supermarkten koopt, u ​​vindt veel smaakopties die de thee interessanter maken. Thee met perziksmaak is gemakkelijk verkrijgbaar en smakelijk. De voedingsprofielen - en gezondheidsvoordelen - van deze verschillende soorten thee zijn afhankelijk van of u zoetstof of creamer toevoegt.

Voedingswaarde Informatie: Bagged Peach Black Tea

  1. Perzik zwarte thee verkocht in theezakjes voor het brouwen heeft een zeer vergelijkbaar voedingsprofiel als gewone zwarte thee. Als je perzik zwarte thee brouwt uit zakken met gedistilleerd water of leidingwater, bevat een 8-ounce kopje thee slechts 2 calorieën, volgens de USDA. In het geval van Teavana-merk Ginger Peach Apricot Black Tea meldt Nutritionrank.com dat er geen calorieën in een kopje gezette thee zitten. Gebrouwen zwarte perzikthee bevat geen vet, voedingsvezels of suikers en bevat minder dan 1 gram koolhydraten in elke kop. Als je zoetstoffen zoals suiker of honing toevoegt, zal het caloriegehalte van de thee toenemen. Het toevoegen van creamers, zuivel of sojamelk verhoogt het calorie-, vet- en eiwitgehalte van de thee.

Voedingswaarde-informatie: Bottled Peach Black Tea

  1. Gearomatiseerde zwarte en groene thee worden vaak voorverpakt en verkocht als koude flessen in het frisdrankgedeelte van supermarkten en supermarkten. Vaak bevat dit soort thee met flesjes smaak een aanzienlijke hoeveelheid suiker of kunstmatige zoetstof. Dit verhoogt de totale calorieën en koolhydraten in de drank. De gebottelde drank Archer Farms Peach Black Tea bevat bijvoorbeeld 70 calorieën en 16 gram koolhydraten in elke fles.

Nutritional Voordelen

  1. Gebrouwen zwarte perzikthee, zonder zoetstoffen of creamers, is gunstig als u probeert af te vallen of gewicht te beheersen door uw dagelijkse calorie-inname te beperken. Dit soort thee is vrijwel calorievrij en biedt u een warme of koude drank zonder calorieën toe te voegen. Zowel gebrouwen als gebottelde thee bevatten vrijwel geen vet - een ander voedingsvoordeel als u een vetarm dieet volgt. De gebottelde thee kan meer calorieën bevatten dan gebrouwen thee, maar zelfs een gebottelde thee bevat aanzienlijk minder calorieën dan een gezoete frisdrank zoals een cola. Regelmatig perzik thee in flessen drinken in plaats van frisdranken kan je na verloop van tijd veel calorieën besparen.

Voordelen van cafeïne

  1. Of gebrouwen of gebotteld, perzik zwarte thee bevat meestal cafeïne. Tenzij de theezakjes of fles zijn gemarkeerd als "cafeïnevrij" of "cafeïnevrij", kunt u ervan uitgaan dat de thee wat cafeïne bevat. Cafeïne kan een klein gunstig effect hebben op uw inspanningen voor gewichtsverlies, volgens het aprilnummer van het "International Journal of Obesity". Op korte termijn kan de cafeïne in thee werken als een eetlustremmer en kan het je metabolisme een snelle boost geven. Cafeïne heeft ook diuretische effecten op bepaalde mensen, wat betekent dat u water kunt verliezen door meer te plassen. Onderzoek naar cafeïne en gewichtsverlies is echter niet definitief en verder onderzoek is nodig om de verbanden tussen cafeïne en gewichtsverlies te begrijpen.

Voordelen tegen antioxidanten

  1. Zwarte thee en groene thee hebben beide antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten beschermen uw gezondheid op bepaalde manieren - met name door uw risico op hartaandoeningen of bepaalde soorten kanker te verminderen. Volgens een studie gepubliceerd in het mei 2000 nummer van het "International Journal of Food Sciences and Nutrition", variëren de antioxiderende eigenschappen van thee volgens het bereidingsmiddel. Zwarte thee gebrouwen uit bladeren heeft een hogere concentratie flavonoïden - thee's antioxidanten - dan zwarte thee gebrouwen uit zakken. Het toevoegen van melk of creamer verminderde het flavonoïde-gehalte van de thee. Om het maximale antioxiderende effect van zwarte perzikthee te krijgen, zet je de thee uit bladeren in plaats van zakken of bereide flesjes te drinken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407