Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van pepermuntextract?

Richtlijnen voor gebruik

 1. Pepermunt wordt ongeveer 3 voet lang en vormt paarse bloesems tussen groen gebladerte. Deze vaste plant bevat aromatische olie met menthol. Pepermunt extract is de olie gewonnen uit de bladeren van bloeiende pepermuntplanten. Hoewel dit extract dient als additief voor smaaksuikergoed en andere soorten eetbare producten, biedt het ook enkele nuttige gezondheidsvoordelen. Sommige vroege culturen, waaronder de Grieken, Romeinen en Egyptenaren, gebruikten pepermuntremedies voor verschillende aandoeningen.

Pijnverlichting

 1. Volgens Harvard University remt de menthol in pepermuntextract zenuwen die reageren op pijnlijke stimuli. Als een product in hoestpastilles kan dit ingrediënt helpen ongemak van keelpijn veroorzaakt door hoesten te verminderen. In massageoliën en spiercrèmes kan pepermunt tijdelijk helpen om de pijn in pijnlijke spieren te verminderen. Toegepast op je slapen, kan dit extract de huid koelen en strakke hersenspieren kalmeren, waardoor de pijn en het ongemak van hoofdpijn worden verminderd.

Kalmeert het prikkelbare darmsyndroom

 1. Pepermunt kan de symptomen van het prikkelbare darm syndroom helpen verlichten, een aandoening die het lagere spijsverteringsstelsel beïnvloedt. Dit ingrediënt kan diarree, constipatie, een opgeblazen gevoel en buikkrampen en pijn helpen verlichten.

Halitosis bestrijden

 1. Het sterke aroma van pepermuntextract kan helpen de geur van slechte adem te dekken, ook bekend als halitosis. De antimicrobiële eigenschap kan ook helpen de bacteriën te verminderen die tot een slechte adem kunnen leiden. Zuigen aan pepermuntsuikergoed kan ook helpen de onaangename smaak in je mond te verminderen die vaak gepaard gaat met halitosis.

Verhoog uw verbruik van antioxidanten

 1. Volgens Cornell University bevat pepermuntolie meer antioxidanten dan veel voedzame voedingsmiddelen, zoals groenten, granen en fruit. Het eten van antioxidanten kan helpen het aantal vrije radicalen in je lichaam te verminderen, schadelijke elementen die ontstaan ​​wanneer je lichaam voedsel verteert.

Maagklachten verlichten

 1. Cornell University adviseert dat het consumeren van pepermunt maagklachten kan kalmeren veroorzaakt door stress, zoals examenzenuwen. Het drinken van een thee die pepermuntextract bevat of het zuigen aan een pepermuntsuikergoed kan helpen het gevoel van misselijkheid en buikstress te verminderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407