Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van soaking feet and reflexology?

Waarschuwingen voor negatieve calorieën

 1. Je hebt meer dan 72.000 zenuwuiteinden in je voeten, en elk komt overeen met een ander deel van het lichaam, zegt gecertificeerde reflexoloog Jennifer Saraswati Moulden. Reflexologen oefenen druk uit op deze punten met hun handen om het algehele welzijn van geest, lichaam en ziel te bereiken, of om specifieke symptomen en ziekten te behandelen. De voeten weken werkt op een vergelijkbaar principe en is een aanvullende behandeling voor reflexologie. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als vervanging van het advies van een medische professional.

Emotioneel en geestelijk welzijn

 1. Volgens "Reflexology Basics" helpt Reflexology het algehele welzijn door diepe ontspanning op te wekken, wat stress en spanning verlicht en de geest en emoties in evenwicht brengt. Zoek een getrainde reflexoloog om een ​​gevoel van tevredenheid te creëren, de mentale concentratie te verbeteren, angst te kalmeren of het energieniveau te verhogen als je zwak bent. Bezoek de reflexoloog eens per maand voor algemeen onderhoud en welzijn, zegt Moulden.

Fysieke gezondheid

 1. De natuurlijke neiging van het lichaam is gericht op homeostase, een evenwichtstoestand in het lichaam waardoor het een stabiele, gezonde conditie kan behouden ondanks toxines of schommelingen in de buitenomgeving. Reflexologie zorgt voor ontspanning om de natuurlijke intelligentie van het lichaam in staat te stellen onderliggende oorzaken van aandoeningen te genezen. Het verhoogt ook de bloedsomloop naar de behandelde gebieden, wat ontgifting en verhoogde voeding naar dat deel van het lichaam brengt. Probeer reflexologie als een compliment voor conventionele behandelingen voor abnormale bloeddruk en hormoonspiegels, pijnen, spijsverteringsproblemen en verminderde gewrichtsmobiliteit en om het immuunsysteem te verbeteren.

Chronische ziekte

 1. Plan wekelijkse reflexologiesessies om de symptomen van chronische aandoeningen te verlichten, zegt Moulden. Volgens de Internationale Raad van Reflexologen is reflexologie met succes gebruikt om symptomen te behandelen die verband houden met een breed scala aan aandoeningen, variërend van diabetes tot endometriose tot fibromyalgie. Er is ook aangetoond dat het de effecten van chemotherapie voor kankerpatiënten verbetert.

De voeten weken

 1. De voeten weken werkt ook op het principe dat de voeten verbonden zijn met elk deel van het lichaam en gebruikt de genezende kracht van water om ontspanning te brengen en gifstoffen uit het lichaam te halen door zweetklieren in de voeten. Voor eenvoudige ontspanning en ontgifting thuis, week je voeten in een kom met warm water. Voeg essentiële lavendelolie of citroensap toe om op te frissen, tea tree olie voor schimmelinfectie en gember- of rozemarijninfusie om op te warmen in de winter, adviseert "Reflexology Basics."

Contra  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407