Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van stretchen in de ochtend?

Ideeën voor het gebruik van kikkererwten

 1. Proberen om lichaamsbeweging op te nemen in een ochtendroutine kan best een uitdaging zijn. Het American College of Sports Medicine suggereert echter dat bepaalde soorten oefeningen - zoals stretchen - vooral in de vroege ochtenduren bijzonder effectief kunnen zijn. Het enige dat u nodig heeft, zijn een paar extra minuten.

Verbeterde houding

 1. Volgens NBC News zijn er een aantal voordelen verbonden aan stretchen, zoals verbeteringen in de houding. Veel mensen, vooral degenen die langere tijd achter een computer zitten, ontwikkelen een slechte houding als gevolg van overbelaste rugspieren en strakke borstspieren. Het implementeren van een ochtendroutine van rekoefeningen die gericht zijn op het openen van deze spieren kan effectief zijn om ze los te maken. Naarmate deze spieren steeds flexibeler worden, zullen veranderingen in houding en houding duidelijk zichtbaar worden.

Minder pijn en pijn

 1. De American Council on Exercise suggereert dat ochtendstrekoefeningen ook nuttig kunnen zijn als het gaat om het elimineren van pijn in de spieren en gewrichten. Hoewel deze pijnen zich op elk moment van de dag kunnen ontwikkelen, komen ze vaak voor in de ochtend - nadat het lichaam lange tijd in rust is geweest. Volgens Colorado Physical Therapy Specialists treden stijfheid in de ochtend en pijn vaak op omdat er 's nachts een toename is van vocht in de gewrichten en wervelschijven terwijl het lichaam horizontaal ligt. Gebruik voor de beste resultaten zacht strekken om het lichaam op te warmen en gewrichtsongemakken te verminderen.

Verhoogde bloedstroom

 1. Het American College of Sports Medicine zegt dat stretchen ook nuttig kan zijn als het gaat om het vergroten van de bloedstroom naar alle delen van het lichaam - inclusief de hersenen. Hoewel een gezonde bloedstroom de hele dag belangrijk is, kan het vooral cruciaal zijn tijdens de ochtenduren, omdat mensen hun dag beginnen te springen na enkele uren in slaap te zijn geweest. Adequate bloedstroom verhoogt de concentratie en verscherpt de zintuigen.

Grotere hoeveelheden energie

 1. Proberen om voldoende energie te vinden om een ​​lange en zware dag te doorstaan, kan soms onmogelijk lijken. De experts van de American Council on Exercise suggereren dat stretchen in de ochtend je energie gedurende de hele dag helpt ondersteunen. Strekken voorkomt lethargie en vermoeidheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407