Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de voordelen van Worcestershire Sauce?

Antioxidanten

 1. Worcestershire-saus geeft smaak aan kipgerechten, kalkoen, rundvlees, chili, pasta en salades, maar heerlijke proefgerechten zijn niet het enige voordeel van het gebruik van Worcestershire-saus. Deze kruiderij zit boordevol vitamines die kunnen helpen bij het verbeteren van veel gezondheidsproblemen.

Verbeterde immuniteit, betere stemming, huid en haar

 1. Worcestershire-saus heeft de mogelijkheid om de werking van het immuunsysteem te verhogen, omdat het vitamine B6-voedsel bevat, zoals melasse, knoflook, kruidnagel en chili-peper-extract. Vitamine B6 helpt bij het opbouwen van rode bloedcellen en helpt het zenuwstelsel gezond te houden. Worcestershire-saus die vitamine B6-ingrediënten bevat, kan de blues ook weghouden. Een bijkomend voordeel is een gezonde huid.

 2. Sommige ingrediënten in Worcestershire-saus bevatten vitamine E, wat ook bijdraagt ​​aan een sterk immuunsysteem. Deze voedingsmiddelen zijn ansjovis, kruidnagel en chilipeper-extract. Ze fungeren als antioxidanten die bescherming bieden tegen veroudering, het uiterlijk van de huid verbeteren en haarverlies onder controle houden.

Bescherming tegen vrije radicale schade

 1. Volgens het Bureau voor voedingssupplementen kan vitamine C het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen. Worcestershire-saus wordt gemaakt met vitamine C-ingrediënten zoals knoflook, uien, kruidnagel en chili-peper-extract. Vitamine C is een antioxidant die kanker en hartaandoeningen kan helpen voorkomen. Een jonger uitziende huid is een ander voordeel dat wordt verkregen wanneer u Worcestershire-saus consumeert, omdat vitamine C een voorstander is van collageen, dat het grootste deel van het bindweefsel is. [! 1146 => 1130 = 4!

 1. Volgens de auteur van "Linda Page's Healthy Healing, All New Eleventh Edition", biedt vitamine K bescherming tegen bloedingen. Vitamine K is vooral gunstig voor vrouwen die hevig bloeden wanneer ze ongesteld zijn, omdat het helpt om de hoeveelheid verloren bloed te verminderen. Pagina stelt ook dat vitamine K helpt het botverlies te stoppen. Vitamine K-voedingsmiddelen die als ingrediënten in Worcestershire-saus zijn opgenomen, zijn ansjovis, kruidnagel en chili-peper-extract.

Verbeterde spijsvertering

 1. Niacine helpt bij de spijsvertering en wordt aangetroffen in ansjovis, een belangrijk ingrediënt in Worcestershire-saus. De consumptie van Worcestershire-saus kan ook kracht geven aan mensen met artrose, en het kan helpen de gewrichten beter te laten presteren.

Betere geestelijke gezondheid

 1. Ingrediënten in worcestershiresaus die thiamine bevatten, kunnen de zenuwen ten goede komen en bijdragen aan een gezonde manier van denken. Thiamine kan ook mensen met bewegingsziekte helpen. Voedingsmiddelen die worden gebruikt om Worcestershire-saus met thiamine erin te maken, zijn uien en chili-peper-extract.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407