Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn enkele voordelen van het dragen van YogaToes?

Veiligheidsoverwegingen

 1. YogaToes zijn ontworpen om de tenen te strekken, te spreiden en te oefenen om de voetstructuur opnieuw uit te lijnen, veel voorkomende voetproblemen te voorkomen en te corrigeren en de voeten te versterken. Het product kan nuttig zijn voor mensen die een groot deel van de dag op hun voeten doorbrengen of beperkend schoeisel dragen. Regelmatig yoga beoefenen kan net zo effectief zijn als YogaToes als het gaat om het strekken van de tenen en het verbeteren van voetproblemen; toch noemen yogi's en orthopedisch chirurgen de voordelen van YogaToes als een gemakkelijke manier om voor je voeten te zorgen.

Artikel

 1. YogaToes zijn ergonomisch ontworpen teenafscheiders, verkocht per paar en gemaakt van een veilige, BPA- en latexvrije vervormbare kunststof. Het ontwerp is bedoeld om de spieren van de voeten te trainen door de tenen uit elkaar te strekken en weg van de bal van de voet, waardoor de bloedsomloop wordt verhoogd en de houding van de voet wordt aangepast.

Verlichting van voetpijn

 1. Er wordt geadverteerd dat YogaToes effectief zijn bij het bestrijden van voetpijn veroorzaakt door strak, beperkend schoeisel, langere tijd staan ​​of lopen of zware sportactiviteiten. In een interview met MSNBC dat in mei 2009 werd gepubliceerd, onderschrijft Dr. Carol Frey, assistent-klinisch hoogleraar orthopedische chirurgie bij UCLA, de voordelen van YogaToes voor het behandelen en voorkomen van milde likdoorns of bunionpijn als gevolg van dergelijke activiteiten. Frey merkt echter ook op dat YogaToes niet effectief zou zijn bij de behandeling van ernstigere voetaandoeningen, verwondingen of misvormingen.

Voetversterking

 1. Frey stelt ook dat YogaToes ideaal zijn voor voetversterkende oefeningen. Individuen kunnen er eenvoudig van profiteren door YogaToes te dragen - het product voltooit het rek- en versterkingswerk alleen. Actieve aanvulling op dergelijke voetversterkende oefeningen zijn yogatechnieken zoals het spreiden van de tenen, het masseren van de voeten en het spreiden van de vingers tussen de tenen om de rek te intensiveren.

Verbeterde yogapraktijk

 1. In het artikel "Stretch 'Em" voor de sectie Anatomie van "Yoga Journal" klaagt yoga-instructeur en fysiotherapeut Julie Gumestad over de moeilijkheid die veel beginnende yogastudenten ondervinden vanwege te weinig gebruikte, onhandige tenen . YogaToes en andere voetrekmethoden kunnen ten goede komen aan yogastudenten die hulp zoeken in hun praktijk, omdat zoveel yogahoudingen breed gespreide, geaarde tenen en actieve voeten vereisen voor een juiste uitlijning, balans en kracht.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407