Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn goede snacks om te eten tijdens een dieet?

Voedselkeuzes om blokkades te voorkomen

 1. Alleen omdat je op dieet bent, wil nog niet zeggen dat je moet stoppen met snacken. In feite moet je tussendoor snacken, zodat je jezelf niet zo hongerig maakt tussen de maaltijden door dat je te veel eet bij je volgende maaltijd. Zorg ervoor dat je gezonde, vetarme maar smakelijke snacks koopt en eet. Voldoe aan je honger tussen de maaltijden en je zoetekauw.

Groenten en fruit

 1. Sla van tevoren fruit en groenten in, adviseert KidsHealth, een informatiewebsite gesponsord door de Nemours Foundation. Snijd broccoliroosjes, rode, groene en gele paprika's en wortels en bewaar ze in sandwichzakken. Bewaar ze in het scherpere compartiment van uw koelkast zodat ze klaar zijn als u een gezond tussendoortje nodig hebt. Combineer ze met wat vetarme dressing voor extra smaak.

Appelschijfjes en magere kaas

 1. Snijd een appel in plakjes en combineer deze met een partje magere kaas. Je profiteert van de vezels, antioxidanten en water uit de plakjes appel, samen met de zuivel en een kleine hoeveelheid vet uit de kaaswig, volgens "Fitness". Deze snack kan je ook overbrengen naar lunch of diner.

Trailmix

 1. Doe wat rozijnen, walnoten en mini-chocoladeschilfers in een zak en schud ze om je eigen trailmix te maken. "Fitness" beveelt aan om een ​​palm vol walnoten te nemen met een snufje rozijnen en chocoladeschilfers, zodat je goede proporties krijgt voor deze snack. Een goede portiegrootte is ongeveer 1 oz. van walnoten met een snufje rozijnen en chocoladeschilfers elk.

Wortelen en hummus

 1. Koppel twee grote geschilde wortelen met 2 el. hummus voor een knapperige, smakelijke snack, schrijft HelpGuide.org. Deze snack biedt u ongeveer 106 calorieën. Als u één 3 oz had gegeten. zak maïschips, zou je ongeveer 441 calorieën hebben gegeten. Je hebt jezelf ongeveer 318 calorieën bespaard door te kiezen voor twee wortelen en de hummus.

Ingeblikte mandarijntjes en lichtgeklopte topping

 1. Wanneer uw zoetekauw schreeuwt om een ​​'fix', bevredig dat dan met 1/2 kopje ingeblikte mandarijntjes en 2 el. licht geslagen topping, schrijft "Fitness." Je lichaam profiteert van de vitamine C in de sinaasappels, zelfs als je jezelf verwent met de slagroom.

Eiersalade

 1. Voor een snack met blijvende kracht, eiwit en alleen een beetje vet, mix je wat eiersalade, zegt "Fitness". Kook twee eieren hard en gooi de dooier van één ei weg. Hak de resterende dooier en beide eiwitten fijn, voeg 1 el toe. mayonaise met verminderd vetgehalte en geniet ervan. Je kunt er een sandwich van maken door de eiersalade op volkorenbrood of een volkoren pitabroodje te strooien.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407