Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Weight Watchers: wat houdt het in?

Weight Watchers: wat houdt het in?

 1. Het werd opgericht door Jean Nidetch, een huisvrouw uit Brooklyn, in 1963. Nidetch en een groep vrienden in Queens, NY, kwamen eenmaal per week bijeen om te praten over hoe ze afvallen.

 2. Vandaag is Weight Watchers een internationaal bedrijf en het grootste commerciële programma voor gewichtsverlies in de Verenigde Staten (VS). Goedgekeurd door veel artsen, het is beschikbaar in verschillende instellingen, van de lokale gemeenschap tot de werkplek en online.

 3. Het programma omvat regelmatige vergaderingen, zelfhulpsessies, groepsondersteuning en een puntensysteem. De dieter streeft naar een streefgewicht of een body mass index (BMI) tussen 20 en 25, beschouwd als het ideale bereik.

 4. Dit artikel maakt deel uit van een serie genaamd Wat zijn de acht meest populaire diëten vandaag ?.

Community

 1. Community is belangrijk voor Weight Watchers. Het biedt een ondersteuningsnetwerk voor mensen die willen afvallen. Dit is volgens hen essentieel voor zowel succes op korte als op lange termijn.

 2. Het ondersteuningssysteem biedt voortdurende positieve versterking voor lijners. Proberen om gewicht te verliezen kan stressvol zijn, maar ondersteuning door de gemeenschap kan het proces minder ontmoedigend maken.

 3. Leden van de Weight Watchers wonen regelmatig vergaderingen bij, waar ze meer te weten komen over voeding en lichaamsbeweging, en ook de voortgang van hun gewichtsverlies kunnen volgen.

 4. Iedereen kan lid worden van Weight Watchers, zolang ze minstens 5 pond (lb) of 2,3 kilogram (kg) zijn, boven het minimumgewicht voor hun lengte.

 5. Drukke mensen die geen vergaderingen kunnen bijwonen, kunnen zich aanmelden bij de online community.

Coaching

 1. Afgezien van groepsbijeenkomsten biedt Weight Watchers individuele coaching en een persoonlijk actieplan. Een persoonlijke coach kan het individu helpen een plan te maken dat bij zijn levensstijl en routine past.

 2. Leden kunnen met hun coach communiceren via e-mail, sms of telefoon.

Puntensysteem

 1. Dieters van Weight Watchers zijn niet beperkt tot specifieke voedingsmiddelen of activiteiten. In plaats daarvan gebruiken ze een puntensysteem om zichzelf dagelijks te controleren. Dit maakt hen elke dag verantwoordelijk voor hun gewichtsverliesactiviteiten. Leden kunnen slimme punten opnemen op hun mobiele apparaat.

 2. Het puntensysteem helpt mensen op lange termijn afvallen.

 3. Punten zijn afhankelijk van vet, suiker en eiwit. Hoe hoger het eiwitgehalte, hoe lager de behaalde punten. Hoe hoger het vet- en suikergehalte, hoe meer punten voedsel heeft en hoe minder je kunt eten.

 4. De punten moedigen leden aan om hun voedingsgewoonten te veranderen, meer fruit, groente en magere eiwitten te eten, en minder vet, suikerachtig voedsel.

 5. Hier is een voorbeeld:

 6. Een persoon die een omelet met 2 eieren eet, gebakken met olijfolie en bestrooid met tomaat, ui en kruiden, verbruikt maximaal 4 punten. Als hun doel voor de dag 30 punten is, hebben ze nu nog 26 punten over.

 7. Een persoon streeft ernaar om binnen een bepaald bereik van punten te bereiken, afhankelijk van hoe zwaar hij is en hoeveel gewicht hij moet verliezen.

 8. Een persoon die bijvoorbeeld 150 pond weegt, streeft naar 18 tot 23 punten per dag. Iemand die meer dan 350 pond weegt, kan proberen tussen 32 en 37 punten per dag te verzamelen.

 9. Leden kunnen ook "Fit points" verdienen voor activiteiten zoals schoonmaken, wandelen of tuinieren.

 10. Een etool kan worden gebruikt om de punten digitaal op te nemen.

 11. Elke persoon heeft zijn eigen dagelijkse en wekelijkse doelpunten om op zijn eigen manier te bereiken, maar binnen de afgesproken limieten.

Onderhoud

 1. Na een eerste gewichtsverliesperiode kunnen leden hun streefgewicht bereiken. Op dit punt gaan ze een onderhoudsperiode in. Hun dagelijkse hoeveelheid neemt toe met 6 punten, maar ze blijven hun voedselinname en activiteitenniveau volgen.

 2. Gedurende 6 weken verhogen ze geleidelijk hun voedselinname totdat ze niet afvallen of aankomen.

 3. Gedurende deze 6 weken zijn er regelmatig wegingen. Als een lid erin slaagt om binnen de 2 pond, of 0.91 kg van zijn streefgewicht te blijven gedurende de periode van 6 weken, worden ze een "Lifetime Member".

 4. Lifetime-leden die afwijken van hun streefbereik voor gewicht, moeten wekelijks betalen voor vergaderingen. Ze kunnen dan hun Lifetime-lidmaatschap terugkrijgen door het proces opnieuw te doorlopen.

Voordelen

 1. Bevindingen gepubliceerd in The Lancet in 2011 suggereerden dat patiënten die door hun artsen werden doorverwezen naar Weight Watchers ongeveer twee keer zoveel gewicht verloren als patiënten met standaard gewichtsverlieszorg gedurende een periode van 12 maanden.

 2. De onderzoekers concludeerden:

 3. "Doorverwijzing door een arts in de gezondheidszorg naar een commercieel programma voor gewichtsverlies dat regelmatig weegt, advies geeft over voeding en lichamelijke activiteit, motivatie en groepsondersteuning kan een klinisch nuttige vroege interventie bieden voor gewichtsbeheersing bij mensen met overgewicht en obesitas die op grote schaal kunnen worden geleverd. "

 4. Een andere studie, gepubliceerd in het American Journal of Lifestyle Medicine, toonde aan dat volwassenen die minstens 2 op elke 3 Weight Watchers-sessies gedurende 6 maanden bijwoonden, hun nuchtere glucose- en insulinespiegels aanzienlijk verlaagden, omdat en afvallen.

 5. In 2011 beschreven onderzoekers Weight Watchers als een "nuttige eerste-lijns gewichtsverliesinterventie" voor de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk om patiënten door te verwijzen als ze dat nodig hadden en wilden afvallen.

 6. Een overzicht van 45 studies, gepubliceerd in 2015 in Annals of Internal Medicine, suggereert dat Weight Watchers een geschikt programma is voor artsen om patiënten aan te bevelen die willen afvallen.

 7. Iedereen die een radicale wijziging van zijn dieet overweegt, moet eerst de plannen met zijn arts bespreken.

Hoe lid te worden

 1. Dieters kunnen deelnemen aan een Weight Watchers-programma online of persoonlijk, en ze kunnen alleen kiezen voor vergaderingen, of ze kunnen een online optie, individuele coaching of beide toevoegen. Het wordt aanbevolen om vergaderingen bij te wonen.

 2. De aangeboden functies zijn onder meer:

 3. De website van Weight Watchers biedt een breed scala aan recepten om hun leden te helpen afvallen en een gezondere levensstijl aan te gaan.

 4. De kosten voor deelname aan Weight Watchers zijn afhankelijk van het pakket en de locatie van de vergaderingen. Een maandelijkse pas geeft toegang tot onbeperkte vergaderingen en etools. Het kan goedkoper zijn om een ​​driemaandelijks abonnement te kopen.

 5. Artikel laatst bijgewerkt op wo 26 april 2017. Bezoek onze categorie Voeding / Dieet categorie voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over Voeding / Dieet. Alle referenties zijn beschikbaar op het tabblad Verwijzingen.

 6. Weight Watchers. (2010). Nieuwe studie constateert dat het bijwonen van vergaderingen met gewichtsbezoekers niet alleen helpt bij het afvallen, maar ook bij het verminderen van het risico op diabetes type 2 [!Persbericht

 7. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 8. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407