Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Welke voedingsmiddelen te vermijden voor buikvet en liefdeshandvatten

Wat denk je?

 1. Een platte, strakke buik is een benijdenswaardige fysieke eigenschap. Als je momenteel een muffintop cultiveert, maar je hebt liever een buik die meer op een pannenkoek lijkt, moet je bepaalde voedingsmiddelen niet langs je lippen laten gaan. Deze omvatten voedingsmiddelen met veel suiker, vet en calorieën. Gooi deze in uw dieet en u bent op weg naar een benijdenswaardige eigen lichaamsbouw.

Fatty Foods

 1. Comfortabele gerechten zoals gebakken kip, pizza, boterachtige aardappelpuree en ribben zijn misschien heerlijk, maar ze helpen je niet om je buik te trimmen en houden van handvatten. Vet bevat 9 calorieën per gram, terwijl elke gram eiwit en koolhydraten minder dan de helft van die hoeveelheid bevat - 4 calorieën. Dit betekent dat je twee keer zoveel eiwit- of koolhydraatrijk voedsel kunt eten dan vet voedsel. Hoewel vet een verzadigende voedingsstof is, zal te veel ervan ervoor zorgen dat je buikvet krijgt, niet verliest.

Verpakt voedsel

 1. Alles wat in een tas of doos wordt verkocht, moet categorisch worden vermeden als u probeert de buikbobbel te verslaan. De meeste van deze voedingsmiddelen zijn zwaar verwerkt en ontdaan van belangrijke voedingsstoffen zoals vezels, die je helpen op te vullen en een belangrijk onderdeel vormen van het behoud van het gewicht. Geraffineerde graanproducten, zoals veel suikerhoudende granen, zogenaamde gezonde snackbars, koekjes, crackers en gebakken producten, bevatten veel calorieën maar weinig voedingsstoffen. Wanneer je ze eet, ervaar je een stijging van de bloedsuikerspiegel, maar dan zal je bloedsuikerspiegel snel dalen. Wanneer dit gebeurt, zul je je moe en traag voelen, en misschien heb je zelfs zin in meer calorierijk voedsel.

Zoete snoepjes en gezoete dranken

 1. Cakes, ijs, snoep, frisdrank en andere gezoete dranken moeten uit uw dieet worden verwijderd als u hoopt uw ​​muffintop te verliezen. Toegevoegde suikers bieden weinig of geen voedingsstoffen en helpen je niet eens om je te vullen. Ze leveren eenvoudig calorieën en leiden tot gewichtstoename wanneer ze teveel worden geconsumeerd. Denk er eens over na: als je één frisdrank drinkt en een plakje chocoladetaart eet met een bolletje ijs erbij - wat niet moeilijk is als je in een kantoor werkt met automaten en verjaardagsvieringen voor collega's - je verbruikt bijna 670 calorieën. Dat is meer dan een derde van je dagelijkse calorieën als je een typisch dieet met 2000 calorieën volgt en je hebt er nauwelijks voedingsstoffen voor ontvangen.

Wat u moet eten

 1. Om buikvet uit te bannen, concentreer je je op het eten van vers, geheel voedsel, inclusief fruit en groenten, volle granen, magere zuivelproducten, magere eiwitten zoals kipfilet, vis of tofu en, met mate, noten en zaden. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention zijn de beste voedingsmiddelen voor gewichtsverlies die met een lage energiedichtheid of calorieën per gram. Deze voedingsmiddelen bevatten meestal veel vezels, water of beide, en de beste bronnen zijn fruit en groenten. Neem matige hoeveelheden gezonde vetten uit noten en zaden, olijfolie en avocado op en gun jezelf af en toe een kleine traktatie om je te helpen bij je dieet te blijven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407