Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wordt het kippenvel dikker?

Goede bron van mineralen

 1. Iedereen met een afslankplan heeft het ad nauseum gehoord: kippenborst zonder vel, zonder vel, is het beste voor een vetarm dieet. Kipfilets zonder vel zijn ongelooflijk veelzijdig, maar ze kunnen nog steeds saai worden. En als ze niet goed worden gekookt, kunnen ze droog en smaakloos zijn. Gelukkig hoef je de kippenvel niet helemaal op te geven om een ​​gezond voedingspatroon te behouden.

Vetfeiten

 1. Er zijn verschillende soorten vetten: enkelvoudig onverzadigde, meervoudig onverzadigde, verzadigde en transvetten. Onverzadigde vetten zijn de gezondste vetten, volgens de Harvard School of Public Health. Onverzadigde vetten verlagen het gehalte aan slechte cholesterol of lipoproteïnen met een lage dichtheid in uw bloed en verhogen de lipoproteïnen met een hoge dichtheid of goede cholesterol. Verzadigde vetten verhogen je LDL-waarden en transvetten verhogen de LDL-waarden terwijl HDL's worden gedood.

Feiten over kippenhuid

 1. Er is ongeveer een verschil van 50 calorieën tussen kip zonder vel en kip met de schil erop. Ook wees een rapport van CNN in april 2010 erop dat 55 procent van het vet in kippenhuid enkelvoudig onverzadigd is. Dus als je wat sappige smaak nodig hebt, is het logischer om naar zelfgemaakte geroosterde kip met schil te reiken dan de lege calorieën en transvetten van chips of fastfood gefrituurde kip.

Voordelen

 1. Door kip met de schil erop te houden, voorkomt u dat het vlees zelf olie opneemt, zolang de kip op 350 graden of hoger is gekookt. De hitte trekt vocht van binnenuit het vlees naar de huid, waar het een korst vormt. Deze korst voorkomt dat de olie in de huid en het vlees sijpelt. De kip op keukenpapier laten leeglopen kan helpen om eventuele extra olie van de huid te verwijderen. Af en toe kan het eten van kip met de huid aan als een schuldig plezier voelen, waardoor u uw vetarm dieet de rest van de tijd op het goede spoor kunt houden.

Waarschuwing

 1. Het feit dat kippenvel niet zo ongezond is als werd aangenomen, geeft u geen vergunning om elke dag gebakken kip te eten. De extra calorieën in kip kunnen snel oplopen. Ook het paneren op gebakken kip absorbeert meer olie dan de huid zelf, en omdat het is gemaakt van geraffineerde bloem, zal het dezelfde insulinerespons veroorzaken als alle zetmeelrijke voedingsmiddelen veroorzaken. Kippenvel is, net als elk ander voedsel, slechts zo dikmakend als je het laat zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407