Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Worteldieet van Apple

Groenten in het zuur serveren voor gewichtsverlies

 1. Met hun hongerbevredigende vezel en laag calorische gehalte kunnen appels en wortels u helpen af ​​te vallen. Ze kunnen zelfs een aanzienlijke hoeveelheid van je dagelijkse voedingsstoffen leveren, maar dat hangt af van hoeveel je ervan consumeert. Ondanks hun nutritionele voordelen, moet je om gezond te blijven tijdens het volgen van een appel- en worteldieet, eiwitten, vetten en zelfs een paar extra calorieën toevoegen in de vorm van complexe koolhydraten.

Calorieën Overwegingen

 1. Elk succesvol afslankplan is afhankelijk van het consumeren van minder calorieën dan u gedurende de dag verbrandt. Aan de andere kant, je hebt ook voldoende calorieën nodig om de energie te leveren die je actief en gezond houdt. Een grote appel heeft 116 calorieën, terwijl een grote wortel 30 calorieën bijdraagt. Als je dagelijks 10 appels en 10 wortels eet, zou je 1.460 calorieën consumeren. Je lichaam heeft een minimale hoeveelheid calorieën nodig voor levensondersteuning en om de stofwisseling in stand te houden. Vrouwen moeten dagelijks minstens 1200 calorieën krijgen, terwijl mannen minimaal 1.800 calorieën nodig hebben, volgens het American College of Sports Medicine. Gebruik niet minder calorieën tenzij dit onder toezicht van uw arts is.

Nutriënten in appels en wortelen

 1. Een appel- en worteldieet kan gemakkelijk uw dagelijkse vezel, vitamine C, vitamine A en vitamine K leveren. Een grote wortel overtreft de aanbevolen dagelijkse inname voor vitamine A. Als u vijf grote appels at en vijf wortels, zou u ongeveer 100 procent van de dagelijkse waarde voor vezels, vitamine C en vitamine K krijgen, op basis van een dieet met 2000 calorieën per dag. Tien appels en 10 wortelen leveren dagelijks voldoende koolhydraten, kalium en vitamine B-6. Aangezien een standaard appel- en worteldieet niet bestaat, kun je je eigen plan maken, maar je moet veel eten om de voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om je metabolisme te ondersteunen.

Dieet tekortkomingen

 1. Een appel- en worteldieet mist vier essentiële voedingsstoffen: eiwitten, vetten, vitamine D en vitamine B-12. Uw lichaam slaat vitamine D en B12 op, zodat u geen tekort zult lopen als u de duur van het dieet beperkt. Een gezond voedingspatroon bevat essentiële vetzuren, zoals omega-3-vetzuren uit vis, walnoten en koolzaadolie. Zelfs als je een vetarm dieet wilt volgen, moet 20 tot 35 procent van je totale calorieën afkomstig zijn van onverzadigde vetten, volgens het Institute of Medicine. Tien appels en 10 wortelen leveren slechts 20 procent van de dagelijkse waarde voor eiwitten. Elk deel van je lichaam is afhankelijk van een dagelijkse eiwitvoorziening, wat betekent dat dit dieet een extra eiwitbron nodig heeft. Minimaal 10 procent van uw dagelijkse calorieën moet afkomstig zijn van eiwitten.

Gezond evenwicht

 1. Een uitgebalanceerd appel- en worteldieet maken is lastig, omdat de hoeveelheid die je van elke eet, verschil maakt. Appels bevatten bijvoorbeeld aanzienlijk meer koolhydraten, vezels en vitamine C dan wortels. Als je meer wortels eet dan appels, krijg je een tekort aan deze voedingsstoffen. Blijf om uw gezondheid te garanderen niet langer dan een paar dagen op dit dieet zonder een geregistreerde diëtist of uw zorgverlener te raadplegen. Vul ontbrekende voedingsstoffen in met een salade gemaakt van appels, wortelen, walnoten, rozijnen, bladgroenten en een beetje citroen en olijfolie. Voeg witte bonen of kip toe aan je salade voor eiwitten. Probeer quinoa te mengen met appels en wortelen. Quinoa biedt complete eiwitten, complexe koolhydraten en 111 calorieën in 1/2 kop. Overweeg om supplementen te nemen als uw voedingspatroon te weinig voedingsstoffen bevat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407