Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Yams gebruiken voor gewichtsverlies

Kimchi en maagkanker

 1. Yams zijn volgens de USDA National Nutrient Database een uitstekende bron van vitamine B-6 en kalium, vitamine C en vezels. Met slechts 157 calorieën in een kopje, kunnen yams een uitstekend voedsel zijn wanneer u probeert af te vallen. Bovendien helpt de natuurlijke vezel in yams om de snelheid van je lichaam om suiker te vertragen, te voorkomen dat je honger hebt tussen de maaltijden. Yams kunnen worden bereid in een breed scala aan gerechten die een heerlijke manier zijn om deze gezonde groente aan uw dieet toe te voegen.

Stap 1

 1. Neem yams op in uw hoofdgerechten en bijgerechten om de maaltijd groter te maken zonder een aanzienlijke hoeveelheid calorieën toe te voegen. Dit is een geweldige manier om gerechten te strekken die veel vet of weinig vezels bevatten, zodat je dezelfde hoeveelheid kunt eten, maar met extra vezels om je sneller te vullen, waardoor je minder eet. Voeg bijvoorbeeld een kopje gesneden gebakken yams toe aan je favoriete gehaktbroodrecept. Dit zal het vlees strekken, calorieën verminderen, vezels toevoegen en een subtiele smaak geven die een aanvulling is op die van de andere ingrediënten.

Stap 2

 1. Neem gebakken yam-chips mee voor een gezond tussendoortje. Maak verschillende batches en bewaar individuele porties in plastic bakjes in de koelkast. Als u gebakken yams als snack eet in plaats van gefrituurde aardappelchips, kunt u zich langer vol voelen, zonder een grote hoeveelheid toegevoegd vet. Probeer verschillende gearomatiseerde zouten of kruiden bij het maken van gebakken yams, voor variatie.

Stap 3

 1. Neem yams op in gezonde, vullende soepen. Soepen zijn een uitstekende manier om uw maag te vullen voor een maaltijd of zelfs om het middelpunt van een lunch- of dinermenu te zijn. Vries de soep in in porties van één portie en houd ze bij de hand als u geen tijd hebt om iets gezonds te koken.

Stap 4

 1. Gebruik een in de oven gebakken yam-friet in plaats van friet of een gepofte aardappel als bijgerecht. In tegenstelling tot witte aardappelen hebben yams meer smaak en zijn ze volgens Truestar Health een uitstekende bron van vitamine C, B-6 en thiamine. Een portie gebakken frietjes met witte aardappel bevat ongeveer 231 calorieën en 11 gram vet, maar een portie gebakken yamfrietjes bevat ongeveer 150 calorieën en minder dan een gram vet. Door deze vervanging vijf dagen per week te doen, kan het gewichtsverlies elke week oplopen tot een pond.

Stap 4

 1. Praat met uw arts voordat u belangrijke eetgewoonten wijzigt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407