Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Yams met zoete aardappelen als dieetvoeding

Mineralen

 1. Zoete aardappelen en yams bevatten veel voedingsstoffen die ze een gezonde aanvulling maken op een maaltijdplan voor gewichtsverlies. Hoewel vergelijkbaar, zijn de twee niet dezelfde groente en zijn yams niet zo gemakkelijk te vinden in de Verenigde Staten. Zoete aardappelen bevatten meer voedingsstoffen dan yams, maar beide zijn een voedzame manier om je maag te vullen terwijl je probeert af te vallen.

Gezond gewichtsverlies

 1. Gewichtsverlies treedt op wanneer u meer calorieën verbrandt dan u inneemt. Het verminderen van de hoeveelheid vet en calorieën in uw dieet en het dagelijks toevoegen van lichaamsbeweging is de gezondste manier om dit te doen. Het opnemen van gezond voedsel in uw maaltijdplannen en het toevoegen van een dagelijkse training zijn levensstijlkeuzes waarmee u kunt afvallen en afvallen. Zoete aardappelen en yams bevatten veel voedingsstoffen, waaronder vitamine A en C, calcium, kalium en magnesium, maar zoete aardappelen zijn hoger dan yams in al deze vitamines en mineralen. Breng hun caloriegehalte in evenwicht met het voedsel dat u de rest van de dag eet om ervan te genieten zonder uw inspanningen om af te vallen te belemmeren.

Vet en calorieën

 1. Bij het maken van afslankmaaltijden is het belangrijk om het vet- en caloriegehalte in evenwicht te houden, zodat u binnen uw dagelijkse doelen blijft. Een zoete aardappel of yam is een goede keuze, maar als je bij andere maaltijden frisdrank of fastfood hebt gebruikt, heb je je doelstellingen voor gewichtsverlies aan het einde van de dag misschien ontspoord. Een kopje gebakken zoete aardappel met schil bevat 180 calorieën en 0,3 gram vet. Een kop gekookte yam heeft 158 ​​calorieën en 0,19 gram vet.

Fiber

 1. Vezel is een krachtig hulpmiddel voor uw arsenaal voor gewichtsverlies omdat het zich ophoopt in uw maag en langzaam verteert, waardoor u zich langer vol voelt. Zoete aardappelen bevatten bijna 7 gram vezels per kopje en yams hebben iets meer dan 5 gram per kopje. Met aanbevelingen voor dagelijkse inname van 22 tot 34 gram, afhankelijk van leeftijd en geslacht, zijn beide een goede manier om te vullen zonder in te vullen. Bovendien zijn zoete aardappelen en yams beide zeer vetarm en bevatten ze minder dan 200 calorieën per kopje. Een portie van een van beide is een goede aanvulling op een maaltijd die u zal helpen af ​​te zien van het bereiken van ongezonde snacks tussen de maaltijden.

Gebruikt

 1. Zoete aardappelen en yams zijn veelzijdig en verschijnen in verschillende recepten, zodat u gewicht kunt verliezen zonder u te vervelen met dezelfde maaltijden. Snijd zoete aardappelen, besproei met kookspray en braad in de oven tot ze knapperig zijn voor een gezond alternatief voor chips of friet. Serveer gebakken of gepureerde zoete aardappelen met varkensvlees, rundvlees of kip of dingen geroosterde yams of zoete aardappelen in een tortilla voor een burrito. Gooi beide items in soepen, stoofschotels of stoofschotels. Gekonfijte zoete aardappelen of jam kunnen een gerecht zijn dat je wilt overslaan omdat het vaak vol zit met boter, marshmallows en suiker, wat het vet- en caloriegehalte dramatisch verhoogt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407